Pure gold ENERGY

PURE GOLD

PURE GOLD is een nieuwe, premium energiedrank die het net even wat anders doet. U merkt aan alles dat PURE GOLD niet zo’n schreeuwerig merk is, maar alles straalt focus, volwassenheid en rust uit. Daarom is deze energiedrank uit Nederland ook voor een brede markt toegankelijk en binnenkort een van de key spelers op het gebied van energiedranken.

Maar het gaat natuurlijk niet om uitstraling alleen. Vooral de smaak is belangrijk bij een drankje en dat is bij een energiedrankje niet anders. PURE GOLD heeft een zeer drinkbare en herkenbare smaak en een uitstekende nasmaak. Niet voor niets komt deze energy drank als beste uit de test bij diverse blinde testen.

Daarom mag deze premium energiedrank niet in uw assortiment ontbreken. U kunt PURE GOLD energy drink voordelig kopen via Frisdrank.com. De vernieuwende werkwijze van deze inkooporganisatie zorgt ervoor dat u altijd zeker bent van lage prijzen. Op deze manier houdt u een interessante marge over en kunt u ervan op aan dat wij razendsnel leveren vanuit onze voorraad in Nederland.

Een volwassen energy drink

De PURE GOLD energiedrank heeft een intense geur en aangename “tutti-frutti” smaak. Daarmee is deze energiedrank een stuk toegankelijker dan andere energiedranken. En niet te verwaarlozen is de heerlijke nasmaak. Waar sommige dranken soms een aparte nasmaak achterlaten, is dat bij PURE GOLD geenszins het geval. Dat smaakt zeker naar meer!

Daarnaast bevat deze Nederlandse energiedrank ook vitamines zoals vitamine B2, B6 en B12. Deze energy drink levert daarom ook een gezonde bijdrage aan je dagelijkse vitaminedosis. Met PURE GOLD laat je dus een wereld van drukte en stress achter en kan jij je op volwassen wijze en in alle rust richten op de gezonde energie in je lichaam.

Duurzame blikjes

PURE GOLD is een premium energiedrankje en dat merk je aan alles. Ook de verpakking is tot en met de laatste details verzorgd. Zo stonden kwaliteit en duurzaamheid voorop bij de productie van het blikje. Dat is uiteraard van het grootste belang om de energiedrank optimaal te bewaren zodat de intense smaak altijd is gegarandeerd. En goed voor het milieu uiteraard!

Om dit te bereiken werkt PURE GOLD alleen met bekroonde AAA-producenten om de verpakking te verzorgen. Niet voor niets voldoet de verpakking aan de hoogste normen op het gebied van gezondheid, ontwerp en duurzaamheid. Een uiterst verantwoorde keuze dus!

PURE GOLD inkopen met voordeel

Frisdrank.com kijkt op verfrissende wijze naar de energiedrankenmarkt en is in korte tijd al een toonaangevende speler geworden op het gebied van energiedranken. Deze inkooporganisatie koopt (energie)dranken slim in en kan daarom dranken zoals PURE GOLD snel en voordelig uit voorraad leveren. Op deze manier houdt u er ook een uitstekende marge aan over.

Snelle levering uit voorraad

Daarnaast past Frisdrank.com zich ook aan op uw manier van werken. Op deze manier kunt u uw voorraden zo klein mogelijk houden mét de zekerheid dat u niet zonder voorraad PURE GOLD komt te zitten.

De klantenservice van Frisdrank.com staat erom bekend om het onmogelijke waar te maken en dat merkt u direct wanneer u met ons samenwerkt. U kunt daarom altijd vertrouwen op ons slimme logistieke systeem.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01