ice tea

ICE TEA ALS DE ULTIEME DORSTLESSER

Ice tea is afgekoelde thee die vaak op smaak is gebracht met een vruchtenextract en suiker of zoetstof. Het is ook bruisend verkrijgbaar. De grote voordelen van ice tea zijn dat het dorstlessend is en cafeïne bevat. Hierdoor is het ook energie opwekkend.

Niet voor niets wordt er steeds meer heerlijk verfrissende ice tea gedronken, zeker in de zomer op een terrasje. Frisdrank.com is de specialist in ice tea. Wij hebben de voornaamste merken op voorraad en kunnen daarom zeer snel leveren. De producten kopen wij direct in bij de fabrikanten.

Dit doen wij groots door onze Europese afzetmarkt. Daarom kunnen wij voordelige prijzen bedingen. Daar hebben u en uw klanten profijt van. Wij helpen u graag om uw klanten voordelige ice tea aanbiedingen te doen.

Ice tea smaken

Ice tea is in steeds meer exotische smaken te verkrijgen. Naast klassiekers zoals mango, perzik en lemon zijn er ook smaken zoals jasmine lychee, green mint lime en matcha green ginger. Nagenoeg alle smaken zijn zowel bruisend als normaal te verkrijgen. Ice tea is een stuk gezonder dan frisdrank terwijl het ook suiker bevat.

Toch bevat bijvoorbeeld Lipton Ice Tea maar liefst 45% minder suiker dan andere frisdranken. Daarom is ice tea laag in calorieën en een echt verantwoorde verwennerij voor tussendoor. En het is bovendien nog lekker en dorstlessend ook. Dat verklaart ook dat er steeds meer ice tea wordt verkocht en waarom steeds meer merken inspringen op deze trend.

Merken ice tea

De voornaamste merken zijn Lipton en Fuze Tea en toch is de herkomst van de twee bedrijven heel anders. Lipton maakt al (hete) thee sinds 1890. Door de veranderende vraag bieden zij ook ijsthee op basis van echte thee extracten aan, zoals Lipton Ice Tea Sparkling.

Fuze Tea daarentegen is direct gestart met de verkoop van ijsthee. Dat maakt de herkomst van de twee bedrijven verschillend. Daarnaast zijn ook andere fabrikanten begonnen met een ijsthee lijn. Denk bijvoorbeeld aan DubbelFrisss Ice Tea.

En er zijn ook kleinere exclusievere merken zoals AriZona  en Thom’s T Green Tea, ijsthee in blikjes gemaakt op basis van echte thee. Veel minder commercieel dan de andere merken en veel meer gericht op een gezonde dorstlesser.

Voordelig ice tea kopen

Aangezien ijsthee zo veel gedronken wordt, worden er veel aanbiedingen gedaan met dit product. Dat is ook logisch aangezien op deze manier klanten naar een locatie getrokken kunnen worden. Wij helpen u om voordelige ijsthee aanbiedingen te doen.

U kunt bij ons voordelige ijsthee kopen. Dit komt door onze inkoopkracht. Door onze Europese dekking is onze afzetmarkt enorm. Daarom kunnen wij uitstekende prijzen onderhandelen bij leveranciers.

Wij kopen ook direct ijsthee in bij de fabrikanten zelf. Op deze manier zijn er geen dure tussenschakels wat de prijs alleen maar opvoert. Frisdrank.com werkt zeer efficiënt en kan snel en goedkoop ice tea bij u leveren.

Meedenken over trends

Ice tea is een prachtig voorbeeld van een trend. Het past perfect in de ontwikkeling dat mensen gezonder willen leven. En er blijkt dat steeds meer merken inspringen op deze vraag. De vraag aan u is daarom welke merken het gaan maken en welke u beter links kunt laten liggen.

Ondernemen is namelijk keuzes maken. Frisdrank.com helpt u daar graag bij. Wij doorzien trends en ontwikkelingen als geen ander en wij gebruiken ons kennis maar al te graag om u te adviseren over waar consumenten en uw klanten om vragen.

Wij kunnen u helpen om de vraag voor te zijn zodat u uw klanten iets bijzonders te bieden heeft.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01