Pepsi Cola

Pepsi cola

PEPSI COLA AANBIEDINGEN

De slogan “The choice of a new generation” was iconisch in de jaren ’80. Dit heeft er mede toe geleid dat Pepsi Cola bij de top 3 frisdranken ter wereld hoort. De smaaksensatie van Pepsi Cola is ongekend en wordt vaak bij blinde testen als beste smaak gekozen.

Frisdrank.com biedt niet voor niets deze hardlopende frisdrank aan. Pepsi Cola wordt dikwijls in de aanbieding gedaan om mensen naar een locatie te trekken. Wij realiseren ons dat als geen ander en bieden deze coladrank daarom tegen zeer voordelige prijzen aan.

Door ons ingenieuze inkoopsysteem zijn wij in staat om u Pepsi Cola goedkoop aan te bieden. Zo is uw marge prima in orde. Dit geeft u de ruimte om de aanbiedingen te doen die u wilt.

Bovendien leveren wij razendsnel vanuit onze voorraad. En doen wij altijd dat ene stapje extra om u tevreden te stellen.

Pepsi Cola OORLOG

Pepsi Cola werd aan het eind van de 19e eeuw uitgevonden door een apotheker. De naam is afgeleid van de maagpijn aanduiding dyspepsie. Al sinds het begin is deze cola fabrikant in een hevige concurrentiestrijd verwikkeld met Coca Cola.

Sinds de "Cola-oorlog" in de jaren ’80 identificeert Pepsi Cola zich sterk met grote sterren. Zoals Michael Jackson en meer recent David Beckham, Britney Spears, Spice Girls en Beyonce. Daarom geniet dit colamerk nog steeds de voorkeur bij velen.

Pepsi Cola varianten

Pepsi Regular is het originele recept met natuurlijke plantenextracten en cafeïne. De laatste jaren richt Pepsi Cola zich voornamelijk op het caloriearme segment met Pepsi MAX. Pepsi MAX was immers de eerste suikervrije cola met een maximale colasmaak ter wereld.

Deze caloriearme frisdrank bevat geen suiker en is gezoet met zoetstoffen. Maximum Taste, Zero Sugar! Daarnaast biedt Pepsi Cola ook verrassende smaakvarianten zoals Lemon, Cherry en Ginger. Voor de Nederlandse markt wordt Pepsi Cola overigens al decennia in licentie door Vrumona geproduceerd.

Onderdeel van PepsiCo

Pepsi Cola is meer dan alleen die Cola frisdrank. Het is inmiddels onderdeel van het machtige PepsiCo. Daartoe behoren andere merken zoals frisdrank 7up, sportdrank Gatorade, ijstheemerk Lipton Ice Tea en vruchtensap Tropicana.

Daarnaast richt PepsiCo zich op het snacks segment met bekende merken zoals Duyvis, Lays en Doritos. Ook het ontbijtgranenmerk Quaker is eigendom van PepsiCo. Niet voor niets profileert PepsiCo zich als toonaangevend voedingsmiddelen- en drankenbedrijf in de wereld.

Voordelige Pepsi Cola

Frisdrank.com is in staat om voordelige Pepsi Cola aanbiedingen te doen aan u. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons innovatieve inkoopsysteem. Door onze Europese afzetmarkt zijn wij in staat om groot in te kopen. Hierdoor kunnen wij zeer voordelige prijzen bedingen.

Dat voordeel is uiteindelijk voor u. U bent namelijk op deze manier in staat om een betere marge te realiseren. Zo kunt u regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen rondom Pepsi Cola te doen. Om op deze manier mensen naar uw locatie toe te trekken.

Op deze manier bindt u niet alleen uw bestaande klanten maar trekt u ook nieuwe klanten aan. Wij houden een grote voorraad aan waaruit we altijd snel kunnen leveren. Ons doel is bovendien om het onmogelijke mogelijk te maken. Onze klantenservice doet er alles aan om uw uitdagingen op te lossen voor u.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01