Chaudfontaine

Chaudfontaine

CHAUDFONTAINE HEERLIJK BRONWATER UIT DE ARDENNEN

Chaudfontaine wordt door veel proevers gezien als het lekkerste voorverpakte water dat er is. Chaudfontaine komt voort uit kwaliteitswater dat ontspringt aan de voet van de Belgische Ardennen.

Dit natuurlijke water ontspringt vanuit zijn thermale bron (op 37 graden Celsius). Vervolgens wordt het zorgvuldig gebotteld. Dat proef je ook direct bij de eerste slok. Frisdrank.com is specialist in Chaudfontaine water en heeft alle varianten op voorraad.

Zo kunnen wij direct en snel vanuit ons magazijn leveren. Onze prijzen zijn zeer voordelig zodat u voldoende ruimte heeft om aantrekkelijke water aanbiedingen te doen. Wij adviseren u graag over dit vooraanstaande watermerk, En service op maat bij uw specifieke wensen.

Chaudfontaine assortiment

Chaudfontaine is al lang niet meer de leverancier van het blauwe waterflesje. Het assortiment van Chaudfontaine is in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid. Chaudfontaine kent twee varianten: Original en Fusion.

De Original variant kent 3 water producten. Natuurlijk mineraalwater (blauw), bruisend water (rood) en lichtbruisend water (groen). De Fusion lijn kent een grote variëteit aan spannende smaakcombinaties van lichtbruisend water met een vleugje fruit. De verschillende smaken zijn: Lemon Lime, Watermelon Melon, Lemon, Lime Mint en Raspberry Lime.

Chaudfontaine gebruikt een natuurlijk aroma voor de smaak. Er worden verder geen suikers, zoetstoffen of andere kunstmatige ingrediënten toegevoegd. De verschillende smaken zijn overigens ook beschikbaar in een variant zonder bruisend water.

100% gerecyclede plastic flessen

Chaudfontaine doet er alles aan om de natuur op de eerste plaats te zetten. De flessen van Chaudfontaine zijn gemaakt uit 100% gerecycled plastic. Elke plastic fles is vervaardigd uit gerecyclede flessen en zelf ook 100% recyclebaar.

Hierdoor bespaart Chaudfontaine maar liefst 1,3 miljoen kilo per jaar aan nieuw plastic. Met deze milieu vriendelijke strategie is Chaudfontaine één van de eerste watermerken die volledig circulair werken. Ruim een derde van het voorverpakte water van Chaudfontaine wordt daarnaast in glazen statiegeld flessen verkocht.

De flessen worden tot maar liefst 25 keer hergebruikt waarbij een bijzonder reinigingsproces wordt toegepast. Zo wordt zo min mogelijk afval gerealiseerd. Om een aanzienlijk steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Chaudfontaine goedkoop inkopen

Door het uitgebreide internationale netwerk van Frisdrank.com kunnen wij in grote aantallen inkopen. Dit doen wij waar mogelijk direct bij de fabrikant (Coca Cola Waters) om de prijs zo laag mogelijk te houden. Door ons inkoopvolume hebben wij ook een zeer lage inkoopprijs weten te bereiken zodat u Chaudfontaine goedkoop kunt inkopen.

Op deze manier weet u zeker dat u niet te veel betaalt en hoeft u niet telkens prijzen te vergelijken. Dit bespaart u een hoop tijd en zorgen. Zo kunt u zich veel beter richten op andere zaken om uw activiteiten naar een hoger plan te stuwen.

Topservice staat voorop

Met Frisdrank.com als uw partner op het gebied van Chaudfontaine en andere dranken weet u zeker dat u ontzorgd wordt. Daarnaast adviseren wij u graag over nieuwe ontwikkelingen. Zowel aan de kant van de fabrikant als aan de consumentenkant.

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Buiten de gebaande paden denken. Onze klantenservice staat er bekend om dat zij uw uitdagingen probleemloos en met veel passie oplossen.

Niet voor niets groeien wij razendsnel. Steeds meer frisdrank groothandels en distributeurs in Nederland en België kiezen voor onze nieuwe kijk op de sector.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01