M&M

M&M’S

M&M’s is een begrip onder de chocolade snoepjes. Deze snoepjes doen het altijd goed op een feestje en ook bij een
bezoekje aan de bioscoop mogen de M&M’s niet ontbreken. Het succes van M&M’s komt allereerst natuurlijk door de
lekkere smaak maar ook de gekleurde snoepjes maken het een feest om deze choco snoepjes te eten. Daarom mogen
M&M’s zeker niet in uw assortiment ontbreken.

Frisdrank.com is de toonaangevende distributeur van (fris)dranken en snacks zoals chips en snoep. Niet alleen bieden wij bekende A-merken aan maar ons assortiment is juist zo bijzonder door het assortiment opkomende merken. Wij speuren continu de markt af om direct in te springen op nieuwe trends zodat u uw klanten telkens weer kunt verrassen.

Ook wij bieden M&M’s aan naast andere gevulde chocolade candy bars. Door onze innovatieve manier van werken zijn
wij in staat om M&Ms op voordelige wijze te verkrijgen. In combinatie met onze schaalvoordelen kunnen wij goedkope prijzen bedingen. Dit voordeel geven wij graag aan u door zodat u er een bovengemiddelde marge aan overhoudt. Niet voor niets weten steeds meer afnemers Frisdrank.com te vinden.

M&M’s snoepjes

M&Ms waren in Nederland eerder bekend als Treets (met pinda’s) en Bonitos (zonder pinda’s). Deze snoepjes werden al tijdens de Tweede Wereldoorlog ter introductie uitgedeeld aan Amerikaanse soldaten. Toen waren de snoepjes nog ‘gewoon’ bruin en pas in de jaren zestig werden de chocolade snoepjes rood, geel en groen gekleurd. Nog later kwamen daar de vrolijke kleuren blauw en oranje bij.

In de jaren tachtig werden de namen van Treets en Bonitos omgetoverd tot M&M’s Choco en M&M’s Pinda. Deze afkorting staat voor Mars & Murrie’s, de trotse uitvinders van de vrolijk gekleurde choco snoepjes. Daarbij is elk snoepje bedrukt met een ‘m’ net zoals een heus keurmerk.

M&Ms smaken choco en pinda

De twee varianten M&Ms Choco en M&Ms Pinda zijn de meest bekende choco snoepjes. Alle snoepjes zijn gevuld met chocolade en afgewerkt met een krokante, gekleurde buitenlaag.

De chocolade snoepjes worden aangeboden in duidelijk herkenbare gele en bruine zakjes. Naast de kleine verpakkingen van 70 gram zijn er ook grotere verpakkingen van 250 gram en maxi verpakkingen van maar liefst 400 gram.

M&Ms specials

Voor de liefhebbers zijn er ook blauwe M&M’s en M&M’s Crispy en andere bijzondere varianten zoals M&M’s Brownies, M&M’s Caramel en mini M&M’s. Ook tijdens de feestdagen worden er speciale kerst M&M’s gemaakt.

Voor de echte liefhebbers is er nu ook M&M’s Pinda Drink en M&M’s Choco Drink.

M&M’s aanbiedingen

Frisdrank.com is een van de grootste internationale distributeurs van dranken en snacks zoals M&Ms maar ook andere candy bars zoals Mars, Twix, Snickers, Bounty, Milky Way en Maltesers. Door ons interessante combinatie van A-merken en opkomende merken kunnen wij u een bijzonder assortiment aanbieden. Op deze manier kunt u nog meer klanten trekken naar uw locatie.

Door ons innovatieve logistieke systeem in combinatie met onze schaalvoordelen zijn wij in staat om zeer voordelig te leveren. Bovendien leveren wij razendsnel vanuit ons magazijn in Nederland. Onze klantenservice zorgt er wel voor dat u altijd op uw wenken wordt bediend.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01