Mars

Mars drink

MARS DRINKS

De candy bars en snoeprepen van Mars zijn al decennialang zonder twijfel iconisch. Voor de echte liefhebber is er nu ook een nieuwe verrassing: Mars drinks. De heerlijke candy bar is nu ook als overheerlijk chocolate drink verkrijgbaar. Op deze manier kan de echte liefhebber altijd en overal genieten van de intense Mars-smaak.

Frisdrank.com staat erom bekend om nieuwe internationale trends op het gebied van dranken als een van de eerste naar Nederland te halen. Dit komt door de intensieve internationale contacten waardoor wij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Mars drinks is een voorbeeld van zo’n nieuwe trend op het gebied van choco drinks.

Wij zijn als geen ander in staat om Mars drinks op voordelige wijze te betrekken via ons internationale netwerk zodat u zeker bent van een voordelige prijs. In combinatie met onze snelle leveringen vanuit onze voorraad kunt u bouwen op ons als uw leverancier op het gebied van dranken.

Vloeibare Mars repen 

Mars, een van oorsprong Britse chocoladereep, bevat nougat en is bedekt met karamel en omhuld met een laag melkchocolade. De zwarte verpakking met rode letters is zeer herkenbaar. De reep staat erom bekend dat het een boost geeft door de hoge energiewaarde van de reep. Daarom is de snoepreep dus uitermate geschikt om actief bezig te zijn.

De smaak van de Mars drinks komt zeer dichtbij de smaak van de originele Mars-reep. Het choco drankje is gemaakt op basis van magere melk en water in combinatie met cacaopoeder. Door het toevoegen van onder andere karamel wordt de originele smaak nauwgezet geëvenaard.

Mars drinks in handige verpakking 

Mars drinks worden aangeboden in een handige flesverpakking van 350 ml met sportdop. Niet alleen is deze fles zeer handig om overal mee naar toe te nemen, het is ook praktisch en hygiënisch in gebruik. Gemakkelijk weer te sluiten dus een perfectie portie wanneer je op pad bent.

Mars drinks zijn op het lekkerst wanneer ze koud worden geserveerd. Daarom wordt aangeraden om de choco drankjes in de koelkast te bewaren.

Ook andere candy bars van Mars Company 

De alom bekende candy bar is uiteraard een klassieker als het gaat om chocolade snoeprepen. Het moederbedrijf Mars Company heeft echter nog vele andere candy bars van chocolade. Dat zijn onder andere Twix, Snickers, Bounty, Milky Way en Maltesers. Daarnaast is M&M’s ook een merk van Mars Company.

Naast Mars drinks zijn er voor al deze candy bar smaken aparte drankjes gemaakt. Genieten van vloeibare snoeprepen kan nu dus op veel verschillende manieren.

Mars drinks voordelig inkopen

Frisdrank.com is een toonaangevende distributeur in Europa van frisdranken en andere dranken zoals Mars drinks. Dankzij ons internationale netwerk kunt u er van op aan dat u profiteert van de laatste trends. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat u altijd geniet van voordelige prijzen zodat u een bovengemiddelde marge heeft op onze dranken.

Dankzij ons innovatieve logistieke systeem koopt u Mars drinks altijd eenvoudig, voordelig en snel in. U kunt vertrouwen op onze inzet als uw partner op het gebied van dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01