Hawai

HAWAI tropical

HAWAI pineappel

HAWAI 

Hawai

Wie aan Hawai denkt – en Hawai Tropical in het bijzonder – denkt natuurlijk aan dat schitterende tropische Amerikaanse eiland in de Grote Oceaan. Witte stranden, wuivende palmbomen en grote golven wat Hawaii een
werkelijk surfparadijs maakt. Maar daar heeft deze frisdrank (helaas) niets mee te maken.

Hawai is daarentegen een verfrissende frisdrank uit Marokko. Door de tropische smaak is de link met het tropische eiland natuurlijk snel gelegd. De unieke smaak zorgt ervoor dat je met een slok Hawai wel degelijk wordt meegenomen op een zintuiglijke reis naar een exotisch paradijs zoals Hawaii.

Frisdrank.com heeft als toonaangevende frisdrankendistributeur ook Hawai soft drink in het assortiment opgenomen. Steeds meer winkels bieden deze Marokkaanse frisdrank aan en wij maken dit mogelijk. Wij bieden Hawai aan tegen zeer voordelige prijzen door onze innovatieve manier van inkopen. Leveren doen wij razendsnel vanuit onze voorraad en wij worden geroemd om onze uitstekende klantenservice.

Dé frisdrank van Marokko

Hawai is een koolzuurhoudende frisdrank met een bijzondere, tropische smaak. Deze frisdrank is in 1991 gelanceerd in Marokko en is niet meer weg te denken uit het Marokkaanse straatbeeld. Niet voor niets is deze frisdrank in de harten gesloten van alle Marokkanen, ook al wonen zij in Nederland of elders.

Dit populaire frisdrankmerk is niet zonder reden overgenomen door Coca Cola Company. Onder leiding van dit Amerikaanse frisdrankenconcern heeft Hawai de vleugels uitgeslagen en is het in nagenoeg elke uithoek van de wereld verkrijgbaar. Zo ook in Nederland waar Frisdrank.com het als een van de eerste distributeurs heeft geïntroduceerd.

Twee tropische smaken

Hawai frisdrank is verkrijgbaar in twee smaken: Tropical en Ananas. Al moet gezegd worden dat Hawai Ananas toch ook wel heel erg tropisch smaakt. Beide zijn verfrissende drankjes en bestaan uit koolzuurhoudend water, suiker, sapconcentraat en zoetstoffen. Lekker zoet dus en toch verfrissend.

Goedkoop Hawai inkopen

Door onze slimme manier van inkopen zijn wij in staat om Hawai frisdrank uit Marokko voor een zeer lage prijs aan u aan te bieden. Op deze manier weet u zeker dat u nooit teveel betaalt en hoeft u ook niet telkens uit te zoeken wat op dat moment weer de beste of goedkoopste oplossing is voor u.

Wij nemen genoegen met lage marges omdat wij groot denken en onze inkoopvoordelen geven wij graag door aan u. Zo heeft u een uitstekende marge en voldoende ruimte om periodiek te stunten met uw prijzen. Zo bereikt u weer nieuwe doelgroepen en helpen wij u om verder te groeien.

Beste service aanbieden

Frisdrank.com staat voor uitmuntende service. Dat blijkt al uit onze razendsnelle levertijden. Alle producten van Hawai zijn in grote aantallen op voorraad in Nederland. Door ons slimme logistieke systeem zijn wij in staat om zeer snel bij u te leveren. Zo zijn wij in staat om onze logistiek naadloos te laten aansluiten op uw operatie.

Daarnaast gaat onze klantenservice ook graag een stapje verder voor u. Wij denken buiten de kaders en maken uw wensen mogelijk. Door ons uitgebreide Europese netwerk zijn wij in staat om het onmogelijke mogelijk te maken. U geeft aan wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor. Wij bespreken uw wensen graag periodiek met u zodat wij uw dynamiek snappen en onze diensten daarop kunnen laten aansluiten.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01