royal club

royal club

royal club cassis

ROYAL CLUB

Royal Club is zonder twijfel dé frisdrank voor volwassenen. De bijzondere smaken zoals tonic, bitter lemon en rose
lemonade zijn echte klassiekers die al sinds 1939 worden gedronken. Het frisdrankenmerk staat voor hoge kwaliteit
met spannende smaken en daarom is Royal Club net iets spannender dan de rest.

Frisdrank.com is een voorname frisdrankenleverancier en wij bieden een interessant assortiment frisdranken aan met A-merken en opkomende merken. Op deze manier verrast u uw klanten telkens weer. Het verfrissende en verrassende Royal Club kan uiteraard niet in ons assortiment ontbreken en ook niet in het uwe.

Bij Frisdrank.com koopt u Royal Club voordelig in. Door onze schaalvoordelen en innovatieve logistiek zijn wij in staat om lage prijzen te bedingen die wij aan u doorgeven. Zo heeft u een verrassend assortiment met een uitstekende marge zodat u ook buitengewone Royal Club aanbiedingen kunt doen.

Dé frisdrank voor volwassenen

Royal Club werd al in 1939 geïntroduceerd en is zonder twijfel dé frisdrank voor volwassenen. Het staat voor een hoge kwaliteit in combinatie met spannende smaken. Daarom is deze frisdrank net iets spannender dan gewone drankjes.

Deze spannende frisdrank wordt het beste koel geserveerd en in combinatie met het koolzuurhoudende water is het zowel verrassend als verfrissend. Een drankje dus dat echt bij Frisdrank.com hoort.

Naast koolzuurhoudend water bevat Royal Club voedingszuren voor het zuurtje en natuurlijke aroma’s die de zo kenmerkende smaak geven aan de drankjes.

Diverse smaken

Het frisdrankenmerk heeft verschillende smaken. De meest bekende is misschien wel Royal Club tonic. Van origine werd tonic gedronken als middel tegen malaria maar dit stoere bittertje bleek zo verfrissend te zijn dat het de perfecte dorstlesser is. Het smaakt nog lekkerder met een ijsklontje en een schijfje citroen.

De andere bekende drank is Royal Club bitter lemon. De verfrissende combinatie van citroen en kinine zorgt voor een
lekkere ietwat bittere nasmaak. Niet voor niets wordt deze dorstlesser al sinds 1834 gedronken. Alleen al daarom is het een ware klassieker.

Tenslotte biedt het frisdrankenmerk Royal Club Rose Lemonade wat ook een verfrissende smaak geeft met een verrassende twist. Het drankje bevat een vleugje natuurlijk roos-extract wat een zachte, subtiele smaak geeft in combinatie met het verfrissende van citroen.

Suikervrije frisdrank

Royal Club is nu verkrijgbaar met 0% suiker dus een glas Royal Club bevat slechts 4 calorieën. De verschillende smaken zijn verkrijgbaar in flessen van 1 liter of blikjes van 0,25 liter. Net de juiste hoeveelheid om uw dorst te lessen.

De drie verschillende frisdranken zijn ook heerlijk te mixen als gezonde en alcoholvrije cocktail, ofwel een mocktail, zoals Lemon & Melon, Lemongrass No-Llins of Minty Apple.

Royal Club voordelig inkopen

Frisdrank.com is een voorname distributeur van frisdranken zoals Royal Club. Wij kijken met een verfrissende blik naar de markt en denken graag buiten de kaders. Zo zijn wij in staat om u frisdrank aan te bieden voor zeer lage prijzen en die leveren wij razendsnel vanuit ons magazijn in Nederland.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01