Dr Pepper

Dr pepper

DR PEPPER MET EEN UNIEKE SMAAK

Dr Pepper is een vaak ondergewaardeerde klassieker op het gebied van frisdranken. Met zijn unieke smaakbeleving is Dr Pepper een genot om te drinken. Bovendien bevat Dr Pepper maar liefst 30% minder suikers dan vergelijkbare frisdranken. Het is daarom ook een bewuste keuze om deze frisdrank te drinken.

Frisdrank.com biedt deze frisdrank dan ook bewust aan omdat het echt iets bijzonders aan het assortiment toevoegt. Wij kunnen deze frisdrank goedkoop aanbieden door onze inkoopkracht en slim inkoopsysteem. Door onze grote voorraad kunnen wij bovendien snel leveren aan u.

Op deze manier kunt u uw inkoop naadloos afstemmen op ons innovatieve logistieke systeem. Wij willen uiteindelijk uw nummer 1 partner zijn op het gebied van Dr Pepper en andere frisdranken.

Klassieke Dr Pepper

Vaak wordt er gedacht dat Dr Pepper onderdeel is van Coca Cola. Niets is minder waar. Het is een onafhankelijk merk dat al sinds 1885 dit fenomenale drankje maakt. Wel worden onder andere Coca Cola (Europa) en Pepsi Cola (Canada en Mexico) buiten de Verenigde Staten ingezet voor de distributie van deze frisdrank.

De formule van deze frisdrank werd ontwikkeld door een Texaanse apotheker en kreeg aan het begin van de 20e eeuw landelijke bekendheid. De smaak van Dr Pepper is een mix van smaken die voor een smaakexplosie zorgen. Het is een bruisende frisdrank met vruchtenaroma’s en suikers.

Het bevat ook cafeïne waardoor het een energieopwekkend karakter heeft. De formule van Dr Pepper met maar liefst 23 grondstoffen is een net zo goed bewaard geheim als het recept van cola.

LEKKERE varianten

Dr Pepper Regular is zonder enige twijfel de meest populaire variant van deze frisdrank. Niet in de laatste plaats omdat Dr Pepper al een stuk minder suikers bevat dan andere frisdranken. Daarnaast heeft Dr Pepper enkele varianten zoals Light (Diet Dr Pepper) en Zero.

Ook zijn er enkele exotische smaakvarianten Cherry Vanilla en Cream Soda. Dr Pepper blijft zich ontwikkelen om in te spelen op de veranderende vraag op het gebied van frisdranken. Denk bijvoorbeeld aan het inspelen op de opkomst van energiedrankjes met Dr Pepper Energy.

Voordelige prijzen Dr Pepper

Door onze inkoopkracht en slimme Europe logistieke netwerk zijn wij in staat om deze frisdrank goedkoop aan u aan te bieden. Op deze manier bent u in staat om scherpe aanbiedingen te doen met Dr Pepper. Daar kunt u uw klanten mee verrassen waardoor zij in staat zijn om nog meer klanten aan te trekken naar hun locatie.

Voordeel voor frisdranken wordt immers vaak ingezet om mensen tot actie over te halen. Daarnaast is het ook een goed product om uw assortiment op het gebied van frisdranken aantrekkelijker te maken. Voor de meeste mensen roept deze unieke frisdrank namelijk ook een positief nostalgisch gevoel op.

Sparringpartner voor frisdrank

Frisdrank.com is de sparringpartner van talloze frisdrank groothandels en distributeurs. Door onze intensieve contacten met fabrikanten van frisdranken zijn wij als eerste op de hoogte van trends en ontwikkelingen. Ook consumententrends houden wij nauwgezet in de gaten.

Daar kunt u veel profijt van hebben. Wij kunnen met u sparren over uw assortiment en afzetverwachtingen. Op deze manier bent u nog beter in staat om in te spelen op de veranderende markt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01