Candy Can

Canada Dry

CANADA DRY

Canada Dry is een bijzondere frisdrank dat zonder twijfel een exclusieve plek op het schap verdient. Met onder andere Ginger Ale en Tonic van Canada Dry richt u zich op de bovenkant van de frisdrankenmarkt. Niet alleen in combinatie met mixdranken maar zeker ook puur als dorstlesser. De Zero Sugar varianten passen daarnaast ook uitstekend binnen een caloriearme levensstijl. 

Canada Dry lijkt door het exclusieve karakter minder toegankelijk dan andere frisdranken maar bij Frisdrank.com denken wij graag buiten de gebaande paden en maken het toegankelijker voor u. Daarom kunt u Canada Dry ook bij Frisdrank.com eenvoudig verkrijgen. 

Frisdrank.com werkt op een efficiënte, vernieuwende wijze en daarom zijn wij in staat om frisdranken op een voordelige wijze in te kopen en te distribueren. Daar heeft u baat bij aangezien wij alle voordelen aan u doorgeven. Op deze wijze kunt u uw assortiment aanvullen met nieuwe merken waarbij u er ook een interessante marge aan overhoudt. 

Ginger ale met een verhaal

Canada Dry is sinds 2008 eigendom van Keurig Dr Pepper maar maakt al ruim 100 jaar ginger ale en andere frisdranken en mixers. Zoals de naam doet vermoeden, komt deze frisdrank oorspronkelijk uit Canada, maar het wordt tegenwoordig over de hele wereld geproduceerd. 

De "Dry" in de naam van Canada Dry verwijst naar het minder zoet zijn van de frisdrank. Toen de allereerste Canada Dry Pale Ginger Ale in 1904 werd verkocht, was deze frisdrank veel minder zoet dan de andere ginger ales. Het grote succes van Ginger Ale kwam toen drie jaar na introductie de drank werd omarmd door het koninklijk huis van Canada. Toen kwam ook de kroon op het logo te staan. 

Een andere boost in de populariteit van Canada Dry was de drooglegging in de Verenigde Staten in de jaren twintig van de vorige eeuw. Daardoor ging men op zoek naar frisdranken die goed gemixt konden worden met illegaal gestookte alcohol. Ginger ale bleek daar perfect voor geschikt te zijn. 

In het verloop der jaren heeft Canada Dry zich toch vooral gericht op de bovenkant van de markt door zich te blijven positioneren als exclusieve champagne en soda. 

Verschillende smaken 

Ginger ale van Canada Dry komt in verschillen smaken en varianten zoals Bold Ginger Ale, Cranberry, Blackberry en mixen met Orangeade, Lemonade en Green Tea. Daarnaast is er onder andere ook Club Soda, Tonic Water en Sparkling Seltzer Water van Canada Dry. 

Zero Sugar 

Ook al werd ginger ale voorheen geïntroduceerd als minder zoete frisdrank, toch is er een Zero Sugar lijn in het leven geroepen. Dit past veel meer bij de trend van vele consumenten die op hun gezondheid en calorieën letten. Naast de Zero Sugar Ginger Ale, is er ook een Cranberry Ginger Ale Zero Sugar. 

Candy Can voordelig inkopen

Of u nu ginger ale of tonic van Canada Dry wilt inkopen, dat doet u het beste via Frisdrank.com. Wij maken bijzondere frisdrankmerken toegankelijk. Op deze manier kunt u eenvoudig en voordelig uw frisdranken bij ons bestellen.

Onze klantenservice maakt het onmogelijke waar zodat wij u perfect van dienst zijn. 

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01