Frisdrank com merk Appelsientje
Appelsientje

APPELSIENTJE VOOR HET BESTE ONDER DE ZON

Appelsientje is het beste onder de zon! Dit merk staat voor 100% puur sap van het beste zongerijpte fruit en verder helemaal niets qua toevoegingen. Het fruit wordt speciaal geselecteerd en geperst.

Niet elk stuk fruit kan namelijk een Appelsientje worden. De passie voor fruit zorgt ervoor dat alleen de lekkerste soorten fruit in een Appelsientje pak terecht komen. Frisdrank.com is ook een vooraanstaande leverancier van Appelsientje.

Door ons slimme inkoopsysteem kunnen wij deze vruchtensappen voordelig aanbieden. Zo bent u er zeker van dat u niets te veel betaalt voor Appelsientje.

100% fruit in Appelsientje

Appelsientje is al ruim 50 jaar een begrip op het gebied van 100% pure en ongezoete vruchtensappen. Toentertijd was puur sap uit een pak een primeur in Nederland maar ondertussen is Appelsientje niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten.

Alle sappen zijn gemaakt van het beste zongerijpte fruit. En dat zonder toegevoegde suikers, zoetstoffen of conserveringsmiddelen. Alle sappen worden binnen 24 uur geperst en kort verhit voor de houdbaarheid. Op deze manier drinkt u niet alleen het beste maar ook het lekkerste onder de zon!

Appelsientje smaken

Appelsientje is natuurlijk bekend om de heerlijke sinaasappelsap. Gemaakt van 100% puur sinaasappelsap van de beste Braziliaanse sinaasappels, gerijpt onder de zon. Met de hand geplukt en binnen 24 uur geperst. Puur natuur en dat merkt u direct.

Er zijn sinaasappelsap varianten met Extra Vruchtvlees, Zonder Vruchtvlees en Mild. Daarnaast heeft het 100% pure vruchtenmerk ook twee andere heerlijke natuurlijke fruitsmaken: Goudappeltje en Zwarte Bes. Goudappeltje is gemaakt van 100% puur appelsap van lekkere, frisse en rijp geplukte appels. Hier is ook een Troebel versie van voor de echte liefhebber.

Zwarte Bes is vruchtensap dat is gemaakt uit een concentraat van witte druif, appel en zwarte bes. Naast de fruitsmaken kent Appelsientje ook de tomatendranken Zontomaatje en Tomatientje.

Duurzame fruitteelt

Het sappenmerk staat voor duurzaamheid. Dat blijkt direct uit de nieuwe duurzame verpakkingen. Die zijn gemaakt van gecertificeerd karton. De binnenkant van het pak wordt beschermd door een flinterdun laagje aluminium.

De dop is daarnaast gemaakt van op suikerriet gebaseerd plastic. Deze verpakking zorgt voor een aanzienlijke CO2-uitstootreductie. De pakken zijn bovendien 100% recyclebaar. Daarnaast is de fruitteelt zelf ook duurzaam. De sinaasappels in Brazilië bijvoorbeeld worden verantwoord geteeld met aandacht voor mens en milieu.

Een belangrijk aandachtspunt voor een duurzame toekomst van de fruitteelt op onze mooie planeet. Appelsientje heeft als doel om alles op duurzame wijze te doen, vanaf de boomgaard tot het sap in het glas.

Appelsientje met voordeel

Het mag niet in uw assortiment ontbreken. U kijkt daarbij natuurlijk naar de laagste prijs om zo voordelig mogelijk Appelsientje in te kopen. Daar kan Frisdrank.com u bij helpen zodat u geen omkijken meer heeft naar de prijs.

Door ons internationale netwerk kunnen wij alle dranken zo voordelig mogelijk inkopen. Daar heeft u profijt van. En uw klanten natuurlijk. Wij leveren direct uit voorraad door ons innovatieve logistieke systeem.

Op deze manier kunt u blind vertrouwen op onze coöperatie. U kunt uw inkoop volledig op ons laten aansluiten zodat u altijd de optimale voorraad heeft op het gebied van Appelsientje en andere dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01