Candy Can

Candy Can

Candy Can Bubble Gum

candy can bubblegum

Candy Can Cotton Candy

candy can cotton candy

Candy Can Marhsmallow

candy can marshmallow

CANDY CAN

Voor degene die zin heeft in snoep, biedt Candy Can uitkomst. Candy Can heeft namelijk enkele heerlijke drankjes die smaken naar suikerspin, kauwgom of spekkies. Zo heeft ook de fervente snoepliefhebber een heerlijk drankje tot zijn of haar beschikking, en nog suikervrij ook!

Candy Can is gemaakt op basis van bruisend water dus het sprankelt lekker. U hoeft daarom eigenlijk nooit meer snoep te eten omdat u het gewoon kunt drinken.

Frisdrank.com is dé partij voor nieuwe frisdrankjes zoals Candy Can. Wij kijken voortdurend naar trends in andere landen om te bepalen of dat ook in Nederland en België kan aanslaan. Wij verrassen onze klanten graag telkens weer met nieuwe producten zodat u ook úw klanten kunt verrassen.

Wij zijn bovendien in staat om producten te kopen voor zeer lage prijzen en dit voordeel geven wij graag aan u door
zodat u zeker bent van interessante marges. Frisdrank.com levert bovendien direct uit voorraad zodat wij razendsnel kunnen leveren waardoor u veel minder omkijken heeft naar uw inkoop en u kunt vertrouwen op onze logistiek.

Zoete smaken van Candy Can

Candy Can biedt op dit moment drie zoete smaken aan, zoals Candy Can Cotton Candy dat naar suikerspin smaakt waardoor u zich direct op een kermis waant.

Candy Can Bubble Gum smaakt daarentegen weer naar kauwgom. Uw favoriete kauwgomsmaak in een blikje, wie wil dit nu niet? Candy Can Marsh Mallow tenslotte smaakt naar spekkies. U kunt marsh mallows natuurlijk roosteren op een kampvuur, maar u kunt het ook heerlijk drinken met Candy Can!

Sprankelend water

Het valt direct op bij de eerste slok: het sprankelende water: het bruist zoals geen enkel drankje bruist wat direct al een enorm feestelijke sensatie geeft. Als iemand een blikje Candy Can opent, dan is het direct al een garantie dat er een glimlach op het gezicht verschijnt.

Zero calorieën

Zoetigheid wordt meestal geassocieerd met veel suiker. Gelukkig is dat niet altijd nodig omdat Candy Can erin geslaagd is om een sensationele smaak te creëren, en dat zonder de toevoeging van suiker. Op deze manier kan iemand zoveel blikjes Candy Can drinken als hij of zij wil zonder dat iemand zich zorgen moet maken om de calorieën (of het gebit!). Al is drinken met mate toch wel aanbevolen.

Candy Can voordelig inkopen

Frisdrank.com is een partij met een zeer uitgebreid internationaal netwerk. Door onze kennis van de markt en de intense contacten met de meest belangrijke spelers in de frisdrankenmarkt, zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Wij delen onze kennis van de markt graag met u, zodat u de kansen kunt grijpen die voor het oprapen liggen.

Zo helpen wij u graag met het uitbreiden van uw assortiment om het nog aantrekkelijker voor uw klanten te maken. Stunten met lage prijzen is immers niet het enige instrument om nieuwe klanten naar uw locatie te krijgen. Wanneer uw assortiment interessant genoeg is, dan komen klanten vanzelf.

Daarbij kunt u er wel vanop aan dat wij altijd zeer lage prijzen hanteren, want voordelen die wij krijgen door onze slimme manier van inkopen geven wij aan u door. Bovendien leveren wij razendsnel uit voorraad zodat u nooit zonder voorraad komt te zitten.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01