Slammers Energy

slammers energy

SLAMMERS ZEER VOORDELIGE REFRESHING POWERDRINK

Slammers Energy is een zeer voordelige “refreshing powerdrink”. Niet voor niets is Slammers Energy een populair alternatief voor de A-merken energiedranken voor slechts een fractie van de prijs. Frisdrank.com biedt ook deze energiedrank aan voor het lage prijssegment.

Dit is een energiedrank die veelvuldig voor voordeelknallers wordt gebruikt om mensen naar een (winkel)locatie toe te trekken. Wij kunnen Slammers energiedrank door onze inkoopkracht tegen bodemprijzen inkopen.

U bent zo verzekerd van zeer voordelige prijzen. Bovendien kunnen wij direct uit onze grote voorraad leveren zodat u zeer snel uw bestelling ontvangt.

Voordelige Slammers Energy

Slammers Energy is afkomstig van de Nederlandse inkooporganisatie Superunie. Deze inkooporganisatie richt zich met name op eigen merken voor supermarkten die tegen zeer voordelige tarieven worden verkocht.

De energiedrank Slammers is daar een mooi voorbeeld van. Door de inkoopkracht van Frisdrank.com en de Europese afzetmarkt zijn wij in staat om zeer voordelige prijzen te bedingen. Wij geven dit voordeel graag aan u door.

Op deze manier bent u in staat om echte prijsknallers aan uw klanten aan te bieden. Zo weet u zeker dat u zowel uw bestaande als nieuwe klanten verrast.

Energie verhogende Slammers

Slammers Energy is met name geschikt voor mensen die een krachtige energy boost nodig hebben en niet geven om het imago van het merk energiedrank. Met Slammers Energy kan iemand er namelijk weer tegenaan.

Het zorgt voor extra kracht tijdens zijn of haar activiteiten. Het is daarom ideaal als men een oppepper nodig heeft om productiever te zijn. U wordt er scherper en meer geconcentreerd van.

Perfect als u door wilt werken, voor een examen moet studeren, langer door wilt feesten of als u een stevige sportprestatie wilt neerzetten. Slammers Energy helpt u om nog meer uit uw prestatie te halen.

Ingrediënten Slammers

Het koolzuurhoudende en energieopwekkende drankje bevat onder andere taurine en cafeïne. Taurine is een aminozuur dat de fysiologische functies van het lichaam versterkt waardoor iemand die de energiedrank drinkt een oppeppend gevoel krijgt.

Er is overigens ook een calorievrije variant: Slammers Energy Sugar Free. Net zo oppeppend als de reguliere energiedrank, maar dan zonder calorieën.

Daarnaast heeft cafeïne een stimulerende werking waardoor u meer energie krijgt. Tenslotte is de Slammers energiedrank verrijkt met vitamine B2, B3, B5, B6 en B12. Het is daarom niet verrassend dat u een flinke boost krijgt wanneer u Slammers Energy drinkt. Gekoeld is Slammers Energy overigens het lekkerst.

Service staat voorop

Bij Frisdrank.com staat service voorop. Dat blijkt niet alleen uit de grote voorraden die wij aanhouden en de snelle levertijden. Wij denken graag buiten de gebaande paden.

Wanneer u een uitdaging heeft sparren wij graag met u hoe wij deze uitdaging voor u kunnen oplossen. Onze klantenservice wordt niet voor niets alom gewaardeerd door de groothandels en distributeurs die hun dranken bij Frisdrank.com inkopen. Wij denken bovendien graag met u mee over kansen in de markt.

Wanneer er zich buitenkansen voordoen stellen wij u graag hiervan direct op de hoogte. Door onze goede contacten met de belangrijkste internationale spelers op het gebied van (energie)dranken weten wij vaak als eerste welke ontwikkelingen en trends wij kunnen verwachten. Onze kennis delen wij graag met u zodat u direct kansen kunt grijpen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01