Chocomel

Frieslandcampina

FRIESLANDCAMPINA ECHTE HOLLANDSE MELK PRODUCTEN

FrieslandCampina is een oer-Hollands merk op het gebied van melk en zuivelproducten. Naast de pure melkproducten van Campina en Friesche Vlag is FrieslandCampina ook bekend om de zuiveldranken Chocomel en Fristi. De laatstgenoemde merken hoorden tot voor kort bij Nutricia.

FrieslandCampina heeft de merken echter overgenomen omdat ze naadloos passen bij de propositie van het bedrijf. Frisdrank.com is ook specialist op het gebied van merkproducten. Die kopen wij groot in waardoor wij uitstekende prijzen kunnen bedingen.

Op deze manier bent u in staat om producten zoals Chocomel en Fristi voor voordelige prijzen te kopen. Bovendien bent u er zeker van dat u niets te veel betaalt. Wij zijn daarom graag uw partner op het gebied van zuiveldranken.

Duurzame FrieslandCampina

FrieslandCampina heeft een coöperatieve traditie waarbij de organisatie naar de toekomst kijkt. Niet alleen voor de boeren maar ook voor de consumenten en de wereld. Nourishing by nature staat niet voor niets centraal in de missie van FrieslandCampina.

Het bedrijf staat voor verantwoord ondernemen waarbij de natuur zo min mogelijk wordt belast en iedereen een faire prijs krijgt. Alleen op deze manier kan de kwaliteit op de lange termijn in stand worden gehouden.

Melk is de basis van alle zuiveldranken van FrieslandCampina. Dit wordt geproduceerd op circa 12.000 boerderijen waarna het wordt omgetoverd in lekkere en verantwoorde zuivelproducten.

Chocomel

Chocomel wordt gemaakt van weidemelk afkomstig van koeien die minimaal 120 dagen per jaar in de wei lopen. De chocolade die wordt gebruikt bij de productie is bovendien UTZ-gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor eerlijke handel met als doel dat landbouw duurzaam is voor mensen en natuur.

Bovendien is Chocomel ook FSC-gecertificeerd. De chocolade komt uit verantwoord beheerde bossen. Zo zorgt Chocomel ervoor dat economie en ecologie goed in balans zijn. Zo ziet u dat Chocomel een echt duurzaam merk is.

Ook voor de drinker zelf. Naast de Original variant heeft Chocomel ook andere varianten gemaakt met minder calorieën: Halfvol, Vers, 0% Suiker (Chocomel Zero) en Dark. Een echt verantwoorde keuze dus.

Fristi

Fristi is een ander heerlijk melkproduct en is vooral populair bij kinderen. Met Fristi is het namelijk altijd een feestje. Deze vruchtenmelkdrank smaakt naar aardbeien, frambozen en kersen. Heerlijk fruitig dus! Maar Fristi is niet alleen lekker en leuk, maar het bevat ook calcium.

Daarom is het ook gezond. Naast de traditionele Fristi met rood fruit heeft Fristi een versie met 0% toegevoegde suikers. Een zeer bewuste variant. Fristi komt in zowel blikjes als flesjes waardoor het ideaal is om mee te nemen naar school of een dagje uit.

Voordelige FrieslandCampina producten

Bij Frisdrank.com kunt u zuiveldranken zoals Chocomel en Fristi voordelig inkopen. Door ons internationale netwerk zijn wij in staat om groot en slim in te kopen. Groot door onze sterke inkoopkracht dankzij talloze groothandels en distributeurs die hun melkproducten bij ons inkopen.

Slim bovendien, aangezien wij altijd onderzoeken waar wij producten van FrieslandCampina met voordeel kunnen kopen. En daar plukt u de vruchten van. U bent zo immers in staat om een goede marge te realiseren en u hoeft zich geen zorgen te maken over de prijs.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01