Raak Vruchtensiroop

Raak

Raak Vruchtensiroop Grenadine

Raak Vruchtensiroop Grenadine

Raak Vruchtensiroop Frambozen

Raak Vruchtensiroop frambozen

Raak Vruchtensiroop Aardbeien

Raak Vruchtensiroop aardbeien

Raak Vruchtensiroop Multivruchten

Raak Vruchtensiroop Multivruchten

Raak Vruchtensiroop Zwarte Bessen

Raak Vruchtensiroop Zwarte Bessen

Raak Vruchtensiroop Sinaasappel Zero

Raak Vruchtensiroop Sinaasappel Zero

Raak Vruchtensiroop Sinaasappel

Raak Vruchtensiroop Sinaasappel

Raak Vruchtensiroop Reine Claude

Raak Vruchtensiroop Reine Claude

RAAK LEKKERE LIMONADES EN SIROPEN

RAAK is een oer-Hollands merk. Het naoorlogse bedrijf bood als eerste limonades in flessen aan en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste merken op het gebied van limonades en siropen. Het is echt een siroop vruchtendrankje voor het hele gezin, van peuter tot tiener.

Het is vooral lekker maar zeker ook verantwoord. Er is een smaak voor elk moment van de dag: thuis, op school of onderweg, om te genieten van iets lekkers. Frisdrank.com is een belangrijke leverancier van RAAK. Wij hebben alle varianten op voorraad waaruit wij snel kunnen leveren.

Bovendien kunt u voordelig inkopen bij ons door ons innovatieve inkoopsysteem. Wij zijn daarom graag uw partner op het gebied van alle limonades en siropen.

limonade klassiekerS

RAAK bestaat al sinds 1957. Het Nederlandse merk werd geïntroduceerd met een kleurig ingebrand rebusje: RAAK = sinaasappel + flesje. Om verdere groei te realiseren werd het bedrijf overgenomen door N.V. Cacaofabriek De Zaan.

De nieuwe onderneming werd in 1962 omgetoverd tot N.V. Drankenindustrie RAAK. Het bedrijf introduceerde als eerste in Nederland frisdrank in literflessen. De doorbraak werd veroorzaakt door het maken van limonades voor Albert Heijn onder private label.

Na verschillende overnames is de vennootschap van RAAK in 1998 hernoemd tot United Soft Drinks. Dit concern heeft ook verschillende andere succesvolle dranken onder zijn hoede zoals mineraalwater Bar-le-Duc en de sportdrank AA Drink.

RAAK smaken

RAAK heeft 4 soorten limonade. Gazeuze is sprankelende limonade met lekkere en verrassende smaken. Kinderlimo is een lekkere, gezonde limonade om mee te nemen. RAAK Puur is heerlijke vruchtensiroop gemaakt van puur fruitsap.

En RAAK Siroop is het originele fruitige siroop met minder suiker. Wist u dat er meer dan 20 smaken zijn? 5 smaken Gazeuze, 2 smaken Kinderlimo, 3 smaken Puur en maar liefst 14 smaken Siroop.

De meest lekkere, fruitige smaken die gretig aftrek vinden zijn: aardbei, frambozen, reine claude (pruimen), granaatappel, sinaasappel, peer en zwarte bessen en multivruchten.

Minder of zonder suiker

De normale limonades en siropen van RAAK bevatten minder suikers dan gewone vruchtensiropen. Maar RAAK heeft ook limonades en siropen met helemaal geen suiker: Raak Sinaasappel Zero.

Het smaakt heerlijk en toch bevat het niet zo veel calorieën. Dit komt door de toepassing van zowel suiker als zoetstoffen. Op deze manier is er veel minder suiker nodig. Een uitstekende dorstlesser dus waarbij ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de gezondheid van hun kinderen.

Ook is er RAAK Zero Sugar. Dit is net zo lekker als de gewone variant maar dan wel helemaal zonder suiker. Met 1 fles RAAK siroop kunt u maar liefst 30 glazen limonade maken.

voordelig inkopen

RAAK en andere dranken, limonades en siropen kopen wij voordelig in. Door ons internationale netwerk weten wij waar wij een en andere met het meeste voordeel kunnen inkopen. Hier heeft u profijt van zodat u zeker bent van uitstekende marges.

Op deze manier kunt u af en toe ook aantrekkelijke RAAK aanbiedingen doen om klanten naar uw locatie toe te trekken. Wij informeren u bovendien ook graag over ontwikkelingen en trends zodat u er als eerste op kunt inspringen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01