Extran

Extran

EXTRAN POPULAIRE DORSTLESSER VOOR SPORTERS

Extran is een populaire sportdrank voor mensen die optimaal willen presteren. Het is een verfrissende dorstlesser voor de nodige hydratatie. Een sporter verliest immers veel vocht dat Extran aanvult inclusief mineralen die hij of zij verliest.

Een echt Nederlands product dat niet in uw assortiment mag ontbreken. Frisdrank.com koopt Extran direct bij de fabrikant in. Door onze grote inkoopkracht kunnen wij deze sportdrank goedkoop aanbieden.

Bovendien is de marge op deze sportdrank uitstekend. U bent op deze manier in staat om een goede winstgevendheid te realiseren met Extran en regelmatig interessante aanbiedingen te doen.

Extran sportdrank

Tijdens het sporten verliest een sporter veel vocht dat aangevuld moet worden. Extran is een sportdrank dat zowel tijdens als na het sporten kan worden gebruikt. De vraag is of een sportdrank hypertoon of isotoon is.

Extran is een professionele sportdrank voor mensen die willen presteren. Een hypertone drank heeft meer dan 80 gram aan koolhydraten per liter en is daarom eigenlijk een energiedrank. Met minder dan 80 gram per liter kunt u spreken van een sportdrank.

Extran Performance bijvoorbeeld heeft slechts 60 gram koolhydraten en is zonder enige twijfel een effectieve sportdrank. Dit is een isotone dorstlesser die op verfrissende wijze zorgt voor de nodige hydratatie.

Smaken en soorten

Extran speelt uiteraard ook in op veranderende behoefte van doelgroepen. Zo zijn de reguliere Extran energiedranken meer geschikt voor na het sporten. En de sportdranken zoals Extran Performance zijn voor de echte duursporters gemaakt die willen presteren voor tijdens het sporten.

De sportdrank zorgt voor de nodige hydratatie met sinaasappelsmaak. Daarnaast zijn er ook verschillende smaken Extran zoals blueberry en orange. Voor elk wat wils en uiteraard inspelend op verschillende vragen van uiteenlopende doelgroepen.

Goedkope Extran kopen

Wanneer uw klanten zich ook op sporters richten dan mag Extran niet in uw assortiment ontbreken. Het merk heeft een hoge naamsbekendheid en is zeer gewild in de markt. Door onze grootte kunnen wij de verfrissende isotone dorstlesser in grote aantallen inkopen tegen voordelige prijzen.

U bent op deze manier in staat om scherpe aanbiedingen te doen. De marge op het product is uitstekend waardoor het een zeer winstgevend product is. Wij adviseren u graag over welke soorten en smaken het beste lopen. Wij hebben directe contacten met leveranciers en horen nieuws uit eerste hand.

Op deze manier kunnen wij snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen. U heeft daar profijt van want wanneer wij een kans zien dan stellen wij u direct op de hoogste hiervan. Frisdrank.com is graag uw sparringpartner op het gebied van sportdranken.

Snelle levering

Aangezien Frisdrank.com een ruime voorraad aanhoudt kunnen wij razendsnel leveren. Onze voorraden houden wij continu op peil en worden dagelijks aangevuld via ons Europese netwerk. Wanneer wij bepaalde producten van Extran niet op voorraad hebben dan zorgen wij ervoor dat wij dit zo snel mogelijk krijgen.

Bij Frisdrank.com denken wij namelijk niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Wij kijken op verfrissende wijze naar de markt en maken alles mogelijk.

Frisdrank.com laat zich niet leiden door vastgeroeste patronen en heilige huisjes. Wij zijn maar al te graag uw sparringpartner op het gebied van sportdranken. Vele groothandels en distributeurs gingen u al voor en vertrouwen op onze kennis van de markt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01