Frisdrank com merk Taksi

Taksi

Taksi Tropisch Fruit

Taksi Tropisch fruit 25cl blik

TAKSI LEKKER SPANNENDE VRUCHTEN SAPPEN

Taksi is lekker spannend. Een bijzondere combinatie van zuivel en vruchtensap en bovendien rijk aan vitamine C. Het is razend populair onder kinderen dus mag het in geen enkel assortiment ontbreken.

Taksi is al ruim 30 jaar een begrip in Nederland. Met deze drank waant een kind zich even in de jungle door de smaakexplosie van vruchtensap met zuivel. Het is rijk aan vitamine C en daardoor ook een gezonde keuze. Het is hierdoor even wat anders dan anders en dat merkt de drinker direct.

Frisdrank.com heeft uiteraard ook Taksi in het assortiment. Wij houden een ruime voorraad aan waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Onze prijzen zijn bovendien ook zeer laag zodat u zeker bent dat u niets te veel betaalt.

Taksi smaken

Taksi kent 3 lijnen: Fris & Fruitig, Regular en Geen Suikers toegevoegd (GST). Taksi Regular en Geen Suikers Toegevoegd kennen 3 bekende smaken: Tropisch Fruit, Exotisch Fruit en Sinaasappel (niet suikervrij).

Binnen de Fris & Fruitig lijn zijn er 3 heerlijke verrassende smaken te ontdekken: Sailing Strawberry, Thrilling Tropical en Wild Orange. Deze lijn is dorstlessend zonder zuivel. Bovendien is het laag in calorieën zonder toegevoegde suikers. Een fris en fruitig alternatief en vooral een gezonder drankje dus.

Lekker drinkbaar in verrassend fruitige smaken. Niet voor niets wordt gezegd dat Taksi Fris & Fruitig een vertrouwde smaak van Taksi in een nieuw jasje is.

Suikervrije fruitdrank

Taksi Geen Suikers Toegevoegd (Taksi GST) kent twee smaken: Tropisch Fruit en Exotisch Fruit. Dit zijn de vertrouwde smaken maar dan zonder toegevoegde suikers. Dit zorgt uiteraard voor minder calorieën. Slechts 19 calorieën per 100 ml!

En toch smaakt het heerlijk door de van nature aanwezige suikers en de beperkte toepassing van sucralose. Taksi Exotisch Fruit is een spannende mix van mango-, passievrucht-, perzik- en appelsap.

Taksi Tropisch Fruit daarentegen bestaat uit een heerlijke mix van ananas-, passievrucht- en appelsap. Een ware smaakexplosie dus met zuivel en rijk aan vitamine C!

Voordeel met Taksi

Door ons slimme inkoopsysteem zijn wij in staat om Taksi zeer voordelig aan te bieden. Dit is dankzij ons uitgebreide internationale netwerk. Wij kopen dit merk in waar dit het goedkoopst in. Razendsnel kunnen wij reageren op marktveranderingen en kansen waar u profijt van heeft.

Uw voordeel is dat u namelijk niets te veel betaalt. U heeft geen omkijken naar de inkoop van fruitdranken. Zo kunt u uw aandacht richten op andere zaken van uw business.

U hoeft niet telkens leveranciers te vergelijken wie de laagste prijs aanbiedt. Deze tijd kunt u beter aan andere zaken besteden.

Inspringen op kansen

Door ons brede internationale netwerk zijn wij als geen ander op de hoogte van kansen en marktontwikkelingen. Welke veelbelovende merken komen op, wat zijn nieuwe smaken en productlijnen die binnenkort geïntroduceerd worden en welke kansen zijn er internationaal waar te nemen?

Frisdrank.com deelt deze kennis graag met u. Wij willen uw nummer 1 partner zijn op het gebied van Taksi en andere dranken en denken met u mee hoe u in dit segment zowel uw omzet als uw marge kunt maximaliseren. Talloze frisdrank groothandels en distributeurs gingen u al voor.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01