Corona

corona

Corona

Corona is een exclusief biermerk dat u in uw assortiment moet hebben. Door de milde smaak van deze lager bier is dit Mexicaanse biermerk heel toegankelijk, ook bij doelgroepen die minder vaak bier drinken. Door de zachte smaak in combinatie met de presentatie met een schijfje citroen, is dit Mexicaanse biermerk met recht het premiummerk onder de bieren.

Met Corona wordt bier drinken een stuk relaxter en na een slok waan jij je op een tropisch eiland voor de Mexicaanse kust. Door de frisheid van dit bier is het een goede dorstlesser en het drinkt ook gemakkelijk uit de fraai vormgegeven fles.

Frisdrank.com is uw partner als het gaat om het inkopen van frisdranken en bier. Wij werken buiten de gebaande paden en spelen het zo voor elkaar om snel en voordelig te leveren. Nieuwe merken kunnen wij op deze manier snel introduceren. Bovendien kunnen wij dit uiterst voordelig aanbieden zodat u een goede marge overhoudt.

Mexicaanse lager

Corona is een lager bier dat wordt gebrouwen door de Mexicaanse bierbrouwer Cervecería Modelo. Deze bierbrouwer is sinds 2013 eigendom van het Belgische AB InBev (onder andere bekend van Jupiler, Leffe maar ook Budweiser).

Geschiedenis

Het eerste Corona bier werd in 1925 gebrouwen. Het biermerk overwoog al snel om donkere flessen te gebruiken om de smaak beter te bewaren. Het was echter een wijs besluit om dit niet te doen omdat de transparante fles een belangrijk onderdeel van het hedendaagse imago is.

Ook al is Corona Mexicaans, het is eigenlijk van Duitse oorsprong. Er woonden in die tijd immers veel Duitse immigranten in Mexico en zij stonden ook aan de basis van dit bier.

Corona Extra bier

Corona is een licht en mild bier wat erg goed drinkbaar is en daarom is het de perfecte dorstlesser op een warme dag. Idealiter wordt een Corona geserveerd met een schijfje limoen in de hals van de fles. Op deze manier komt de frisheid van het bier nog veel beter toch zijn recht.

Niet voor niets is dit Mexicaanse bier een van de best verkochte biermerken over de hele wereld. In de Verenigde Staten is Corona Extra zelf jaar in jaar uit het meest geïmporteerde biermerk sinds 1998.

Verschillende formaten

Corona is een van de weinige biermerken die zijn bier in verschillende maten flessen aanbiedt. Zo is het bier verkrijgbaar in flessen van 200 ml (ampolleta met de toepasselijke naam Coronita) tot 940 ml (Familiar). De meest gangbare variant is echter de reguliere fles van 330 ml (Corona Extra).

Corona Light

In 1989 introduceerde de Mexicaans bierbrouwer Corona Light en niet zonder succes. Het is vandaag de dag nog steeds een van de bestsellers.

Corona voordelig inkopen

Frisdrank.com is distributeur van Corona bier. Door onze nieuwe manier van werken zijn wij in staat om razendsnel in te springen op veranderingen in de markt. Daarom kunnen wij als geen ander nieuwe merken en voorraden inkopen voor de laagst mogelijke prijs. Daar heeft u dubbel profijt van omdat u niet alleen een zeer lage prijs heeft maar ook op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01