oreo

OREO

Oreo is een uniek koekje en heeft ondertussen een echte cult status gekregen. Niet alleen zijn er vele verschillende
soorten koekjes van dit merk te krijgen, ook gaan creatieve thuiskoks enthousiast aan de slag met allerlei recepten
rondom dit Amerikaanse koekje met een heerlijke, witte crème laag.

Frisdrank.com is een van de meest toonaangevende distributeurs van Europa door de verfrissende manier van werken. Niet alleen biedt Frisdrank.com frisdranken en andere dranken aan, maar ook snacks zoals snoep en chips. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor alles rondom snoep zoals Oreo.

Door onze schaalvoordelen zijn wij in staat om zeer competitieve prijzen te bedingen. Daarnaast maken wij dagelijks gebruik van ons innovatieve logistieke systeem zodat we onze producten telkens weer op de goedkoopste plek kunnen betrekken. Dit voordeel geven wij weer door aan u zodat u zeer interessante marges overhoudt. Bovendien leveren wij zeer snel vanuit ons Nederlandse magazijn zodat u altijd kunt vertrouwen op ons.

Oreo koekjes

Het merk Oreo is nog niet heel lang bekend op de Nederlandse markt terwijl het al ruim een eeuw bestaat op de Amerikaanse markt. Het koekjesmerk werd in 1912 geïntroduceerd maar pas in de jaren vijftig maakte het de zo bekende chocoladekoekjes met de zachte, witte crème tussenlaag.

De chocolade koekjes kunnen op vele manieren gegeten worden maar de meest populaire manier blijkt toch wel draaien, dippen en likken' te zijn. Door de twee biscuits van elkaar los te draaien, kunnen ze vervolgens in melk worden gedipt om daarna de crème (en melk) ervan af te likken. Een waar feest voor zowel kleine als grote kinderen.

Verschillende smaken

Het Amerikaanse koekjesmerk heeft naast de klassieke variant ook diverse variaties chocoladekoekjes. Denkt u hierbij aan de door melkchocolade of witte chocolade overgoten versies, varianten met dubbele vulling, varianten met smaken zoals Java Chip Cookie, Carrot Cake Family of Chocolate Hazelnut Cookie, en natuurlijk ook de mini-Oreo's.

Voor de echte fans

De echte fans gaan uiteraard zeer creatief aan de slag met Oreo. Naast de verschillende smaken en varianten die kanten-klaar worden aangeboden, kan de echte thuiskok (maar dit geldt des te meer voor professionele koks) creatief aan de slag met deze chocolade koekjes. Zo maken de (thuis)koks bijvoorbeeld Oreo taart, Oreo cheesecake, Oreo cake, Oreo fudge, Oreo brownies, Oreo bonbons, Oreo cupcakes en vele andere Oreo toetjes.

Oreo voordelig inkopen

Frisdrank.com is een grote, pan-Europese distributeur van frisdrank, andere dranken en snacks zoals chips en snoep.
Hierdoor kunt u bij ons terecht voor alles rondom dranken en snacks.

Door onze voorname contacten met de grote internationale spelers op de markt zijn wij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe trends op het gebied van dranken en snacks. Deze informatie geven wij graag aan u door zodat u direct kunt inspringen op nieuwe ontwikkelingen om zo uw concurrenten voor te zijn.

Wij kunnen door onze verfrissende aanpak onze producten telkens weer zeer goedkoop te betrekken. Op deze manier kunnen wij u een bovengemiddelde marge aanbieden zodat u ook ruimte heeft voor interessante aanbiedingen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01