CELESTE D’ORO

CELESTE D’ORO

Aangezien de vraag naar premium koffies razendsnel toeneemt, zien we ook steeds meer merken opkomen in dit
premium segment. De consument wordt steeds meer kieskeurig dus aan u de taak om een gevariereerd aanbod te maken van verschillende soorten kwaliteitskoffie.

Celeste d’Oro, de gouden hemel, is een kwaliteitsmerk dat zich richt op kwaliteitskoffie, zowel in de vorm van
koffiebonen als capsules. Daarbij neemt Celeste d’Oro ook haar verantwoordelijk voor de toekomst om als
Klimaatneutraal bedrijf met een Rainforest Alliance certificering zich actief in te zetten voor een betere toekomst.

Frisdrank.com is één van de belangrijkste distributeurs van koffie en daarom mag Celeste d’Oro Finest ook niet in het assortiment ontbreken. Wij bieden een verfrissend assortiment met A-merken en opkomende merken aan zodat u uw klanten altijd kunt blijven verrassen met een bijzonder assortiment. Dit doen wij altijd op zeer efficiente wijze zodat u altijd verzekerd bent van voordelige tarieven.

Koffiebonen van Celeste D’Oro

Celeste d’Oro biedt koffie met een verfijnde maar toch intense smaak. Deze premium koffie stelt je daarom volledig in staat om te genieten van een intens koffiemomentje. Celeste betekent hemel en met de gouden hemel is geen woord te veel gezegd volgens de Italianen.

Naast een passie voor kwaliteit, investeert Celeste d’Oro ook in de toekomst. De koffie van Celeste d’Oro heeft de certificeringen Rainforest Alliance en Klimaatneutraal. Het koffiebedrijf zet zich in voor het natuurbehoud door verstandig om te gaan met de koffieteelt en ook worden de sociale omstandigheden niet uit het oog verloren. Als Klimaatneutraal bedrijf wordt bovendien alle CO2-uitstoot gecompenseerd. Al met al neemt Celeste d’Oro haar verantwoordelijk voor een gouden toekomst.

Diverse varianten

Celeste D’Oro biedt diverse varianten vakkundig gebrandde koffiebonen. Finest Classic is de koffievariant met chocolade accenten, Finest Crema is juist een fruitige, notige koffievariant, terwijl Finest Intense accenten van chocolade en noten herbergt. Voor de liefhebber van espresso zijn er de varianten Espresso met accenten van noten en Finest Espresso Strong met een chocolade-achtige notensmaak. Finest Decaf tenslotte biedt cafeïnevrije koffie met een fruitige smaak.

Nespresso compatible capsules

Naast exclusieve koffiebonen biedt Celeste d'Oro ook Nespresso compatible capsules aan om thuis gemakkelijk de beste koffie te maken. Finest Lungo Crema en Finest Lungo Intense zijn twee fruitige varianten terwijl de Finest Lungo Classic herkenbare chocolade tonen heeft. Finest Espresso zit daar tussenin met fruitige smaken met chocolade tonen. Finest Espresso Strong is meer kruidig, neigend naar chocolade, terwijl Finest Ristretto kruidig is maar neigt naar notige smaken. Er is ook een de Finest Decaf met een bloemige smaak.

Celeste D’Oro voordelig inkopen

Frisdrank.com is een van de grootste distributeurs met een uiteenlopend assortiment dranken, variërend van water
tot frisdrank en melkproducten tot koffie. Met name in het koffiesegment heeft Frisdrank.com een verrassend assortiment met A-merken, exclusieve merken en opkomende merken. Met dit koffieassortiment kunt u uw klanten altijd blijven verrassen, zoals bijvoorbeeld met de exclusieve koffie van Celeste d’Oro.

Door onze innovatieve manier van inkopen en distribueren, zijn wij als geen ander in staat om voordelige tarieven te bieden. Daar geniet u van en u kunt er van op aan dat wij het onmogelijke mogelijk maken voor uw met onze oplossingsgerichte klantenservice.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01