Heineken bier

Heineken

HEINEKEN

Heineken is de onbetwiste marktleider in Nederland maar ook buiten ons land wordt dit exportbier alom gewaardeerd. Dit Nederlandse bier wordt het meest gedronken in de horeca en ontbreekt daarom in geen enkel assortiment.

Frisdrank.com is distributeur van Heineken bier en door onze internationale inkooporganisatie in combinatie met onze inkoopkracht zijn wij in staat om dit bier zo goed mogelijk te betrekken voor u. Onze inkoopvoordelen geven wij aan u door zodat u een aantrekkelijke marge overhoudt waarmee u geregeld een Heineken aanbieding kunt doen om nieuwe klanten naar uw locatie te trekken.

Heerlijk Helder Heineken

Heineken pils wordt al sinds 1873 gebrouwen maar het moederconcern is al lang niet alleen maar afhankelijk van dit pils. Heineken NV is ondertussen immers actief in maar liefst 190 landen en bezit ruim 300 biermerken. Daarmee is het Nederlandse bierconcern de op een na grootste brouwerij ter wereld.

Heineken bier

Heineken Pilsener is zogenaamd ondergistend bier, ofwel pils. De smaak van het pils wordt gedomineerd door het speciale gist dat wordt gebruikt. Daarnaast is het is een volmout bier dat met uitsluitend gerstemout wordt gemaakt. Mede daarom heeft het bier een typische smaak in vergelijking met andere pilsen. Niet voor niets is Heineken ook het meest geschonken bier in de Nederlandse horeca. Het groene flesje is bovendien iconisch en wordt door bijna iedereen herkend.

Bier varianten

Heineken kent weinig varianten  afgezien van Heineken Silver, een lichte, easy-going biervariant met slechts 4% alcohol. De smaak van Heineken is uniek en iconisch en zal niet worden aangevuld met allerlei bijzondere varianten of smaken.

Wel heeft Heineken een alcoholvrij bier gemaakt dat de smaak van het origineel erg dicht nadert. De meesterbrouwers hebben lange tijd gebrouwen en geproefd om tot een alcoholvrij bier te komen met een verfrissende en fruitige smaak en dat gecombineerd met een milde afdronk.

Ook besteedt Heineken veel aandacht aan het presenteren en serveren van bier. Allereerst is er gekozen voor een groen flesje in plaats van het gebruikelijke bruine flesje om de exclusiviteit van dit exportbier te onderstrepen. Daarnaast is er uiteraard ook het tapbier in de horeca, maar heeft het biermerk ook thuistappen mogelijk gemaakt met onder andere de Blade en The Sub in samenwerking met Krups.

Verantwoordelijkheid

Heineken is een ijzersterk merk over de hele wereld en je kunt het nagenoeg in elke uithoek van de wereld krijgen. Het bier staat voor gezelligheid en daarom focust het biermerk zich niet alleen meer op alcoholhoudend bier, maar in veel reclamecampagnes ligt de nadruk nu op alcoholvrij bier 0,0%. De opkomst van alcoholvrij bier gaat razendsnel en het is daarom logisch dat het bierconcern daar ook veel meer de nadruk op legt. De bekendheid van het originele groene flesje is immers wel optimaal.

HEINEKEN AANBIEDINGEN

Het inkoopmodel van Frisdrank.com is ingesteld op grote volumes. Daarom zijn wij als geen ander in staat om u voordelige prijzen aan te bieden waardoor u de ruimte heeft om interessante Heineken aanbiedingen te doen. Wij leveren razendsnel uit voorraad zodat u uw bestelling de volgende dag in huis hebt. Onze klantenservice maakt het onmogelijke waar om ons volledig aan te passen aan uw logistieke wensen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01