Mountain Dew

Mountain dew

MOUNTAIN DEW BIJZONDER OPPEPPENDE FRISDRANK

Mountain Dew is een bijzondere frisdrank die een snelgroeiende schare fans heeft, ook in Nederland. Deze frisdrank was opgericht met een knipoog naar moonshine, illegaal gestookte alcohol in de Verenigde Staten. Maar het heeft al snel de formule aangepast en is sindsdien ook cafeïne houdend.

Niet voor niets is de frisdrank voornamelijk populair in de scenes van extreme sporten. Het assortiment is snel uitgebreid met ware energiedrankjes die gretig aftrek vinden. Frisdrank.com biedt deze frisdrank aan omdat het een fraaie verrijking van elk assortiment is.

Bovendien kunnen wij Mountain Dew voordelig aanbieden door onze slimme manier van inkopen.

Oorsprong Mountain Dew

Mountain Dew is in 1940 uitgevonden in Tennessee in de Verenigde Staten. Het is een koolzuurhoudende frisdrank in een herkenbare groene verpakking. Mountain Dew is een verrijkte limonade zoals zij het zelf noemen. Spiked op zijn Amerikaans-Engels.

Normaal gesproken betekent Spiked dat er alcohol in een drankje zit. Echter bij Mnt Dew is dat niet het geval. Zoals Mountain Dew het zelf verwoordt: de frisdrank is verrijkt met prikkelende ingrediënten. Dat geeft juist de bijzondere smaak aan deze frisdrank.

Mountain Dew werd ook zo genoemd omdat het smaakte als illegaal gestookte alcohol wanneer het met sterke drank werd gemixt. Vandaar de verwarring, het is echter een non-alcoholische drank. Ook al wordt Mountain Dew wel veelvuldig in heerlijke cocktails gebruikt.

Mountain Dew Smaken 

De originele Mountain Dew bevat citroensmaak en is cafeïne houdend. Daarom zorgt het voor een flinke energie boost wanneer men er een slok van neemt. Daarnaast heeft Mountain Dew ook verschillende varianten geïntroduceerd.

Code Red (met kersensmaak), Live Wire (met sinaasappelsmaak), Voltage (met een combinatie van framboos en gingseng) en Pitch Black (met een twist van citrusvrucht en donkere vruchten) zijn slechts enkele voorbeelden. Daarnaast heeft Mountain Dew uiteraard ook een Zero variant en enkele energiedrankjes zoals Kickstart en AMP.

Cultmerk

Nu is Mountain Dew een echt cult merk. Het wordt veelal gepromoot en gedronken rondom extreme sporten zoals skateboarding en mountainbiking. Het spreekt een grotere groep jongeren aan. De populariteit heeft er toe geleid dat Pepsi Cola het frisdrankenmerk heeft overgenomen.

De cult status blijkt wel uit de Dew Wear en Dew Gear die er te verkrijgen zijn. Fans van deze frisdrank lopen graag met kleding van het merk (onder andere shirts, sweaters, broeken en sokken) of gear zoals caps, rugzakken en coolers.

Voordelig inkopen

Mountain Dew is ook in Nederland snel groeiend. De toenemende populariteit blijkt wel uit het aantal verkooppunten van deze frisdrank. Het is daarom ook een frisdrank die een leuke verrijking voor uw assortiment kan zijn. Frisdrank.com is in staat om Mnt Dew voor een voordelige prijs aan u aan te bieden.

Niet alleen heeft u dan een nieuw, bijzonder merk om aan uw klanten te bieden. Bovendien bent u zeker van een zeer goede marge zodat u ook de ruimte heeft om leuke acties te doen om nog meer klanten naar uw locatie aan te trekken. Frisdrank.com heeft Mountain Dew ook in grote aantallen op voorraad zodat wij razendsnel aan u kunnen leveren.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01