Minute Maid

MINUTE MAID

Minute Maid is een begrip als het gaat om geconcentreerde vruchtensappen. Het succes van dit Amerikaanse sappenmerk is dat het sap 100% uit geconcentreerd vruchtensap bestaat, geperst uit rijpe, natuurlijke vruchten. Daarom wordt de smaak van vers vruchtensap nagenoeg geëvenaard. Niet voor niets wordt deze vruchtendrank veelvuldig verkocht over de hele wereld.

Ook in uw assortiment mag Minute Maid zeker niet ontbreken, al is het alleen al om het feit dat dit een premium merk is. Daarnaast past deze vruchtensap ook bij een gezonde levensstijl aangezien het geen toegevoegde suikers bevat. Om deze reden is deze vruchtendrank authentiek, tijdloos en simpelweg overheerlijk.

Frisdrank.com is niet alleen de toonaangevende distributeur van frisdranken maar ook op het gebied van vruchtensappen. Met een bijzonder assortiment A-merken en opkomende merken zorgen wij ervoor dat u uw klanten kunt verrassen met bijzondere nieuwe producten. De dranken kunnen wij bovendien tegen zeer lage prijzen aanbieden.

Vruchtensap van Minute Maid 

Minute Maid is in 1945 in de Verenigde Staten opgericht en was het allereerste bedrijf dat geconcentreerd sinaasappelsap op de markt bracht. Maar liefst 80% van het water wordt uit het vruchtensap getrokken voordat het bevroren wordt zodat het eenvoudiger vervoerd kan worden. Bij aankomst wordt er weer water toegevoegd, zonder enige andere toevoegingen, waarna het vruchtensap gebotteld wordt.

Dat het uiteindelijk om vers sap gaat, blijkt wel uit dat het feit dat Minute Maid binnen 7 dagen na het openen van de fles gedronken dient te worden. Vanzelfsprekend wordt deze verse vruchtensap het beste koud geserveerd voor de beste smaakervaring.

Onderdeel van Coca Cola Company 

Dat Minute Maid in zo’n korte tijd naam maakte, ontging ook de grote frisdrankconcerns niet. Dat leidde ertoe dat het vruchtensappenmerk al in 1960 werd overgenomen door de Coca Cola company. Door deze overname is de internationale expansie van het merk gestart en is het in nagenoeg de hele wereld te verkrijgen.

Smaken vruchtensappen 

Er zijn maar weinig vruchtensappen die de smaak van echt vruchtensap zo goed evenaren als Minute Maid. Puur natuurlijk zonder suiker, conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.

Minute Maid komt in verschillende andere smaken naast de klassieke Minute Maid Sinaasappel met sinaasappelsmaak. Minute Maid Roze Pompelmoes, Minute Maid Appel en Minute Maid Tropical zijn drie andere smaken die gretig aftrek vinden. Daarnaast zijn er meerdere andere smaken van bijzondere fruitsoorten.

Minute Maid voordelig inkopen

Frisdrank.com distribueert frisdranken en vruchtensappen zoals Minute Maid. Wij bieden een verfrissend assortiment vruchtendranken en frisdranken aan, een combinatie van A-merken en opkomende merken.

Op deze manier blijven wij u verrassen en kunt u uw klanten ook voortdurend iets nieuws aanbieden. Wij blijven voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en stellen u graag op de hoogte van nieuwe buitenkansjes wanneer wij die zien.

Door onze manier van werken, zijn wij in staat om u de meest interessante prijzen aan te bieden. Zo kunt u ook af en toe goedkope Minute Maid aanbiedingen doen om klanten naar uw vestiging te trekken.

Dit kunnen wij doen dankzij ons internationale netwerk zodat wij alle producten daar kopen waar zij het goedkoopst zijn. Daarnaast kunnen wij de beste tarieven bedingen door onze schaalvoordelen. Daar profiteert u weer volledig van!

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01