Warhead sour

Warhead Sour

WARHEADS SOUR

Warheads Sour verklapt eigenlijk al een beetje dat deze frisdrank enorm zuur smaakt. Niet voor niets is deze frisdrank razend populair onder kinderen in onder andere de Verenigde Staten en Australië. En ook in Nederland begint het merk steeds bekender te worden. Daarom mag Warheads Sour zeker niet in uw assortiment ontbreken.

Deze verfrissend zure frisdrank is gebaseerd op het gelijknamige snoepje dat zijn oorsprong vindt in Taiwan. Het merk bestaat al sinds 1975, maar nu is er ook een opwekkend zure frisdrank van gemaakt wat ook zeer gretig aftrek vindt onder kinderen. Het merk is daarom met een flinke opmars bezig.

Frisdrank.com verrast u altijd met een bijzondere combinatie van grote A-merken en opkomende merken frisdranken. Zo ook met Warheads Sour. Door met ons samen te werken, bent u als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kunt u snel inspringen op nieuwe frisdrank trends. Bovendien koopt u bij ons frisdranken voordelig en snel in door onze innovatieve manier van werken zodat u zeker bent van voordelige frisdranken.

Herkomst Warheads Sour 

De naam Warheads doet uiteraard al vermoeden dat het wel om iets heel explosiefs moet gaan. Het beeldmerk maakt het helemaal af en verklaart ook voor een deel de populariteit onder kinderen. De zure smaak komt door het citroenzuur dat wordt toegepast.

Door de extreme zure smaak reageren de smaakpapillen direct. De populariteit wordt ook deels verklaard omdat er vele wedstrijden worden gehouden wie de meeste warheads in zijn of haar mond kan houden. Wie heeft de meest resistente smaakpapillen?

Nu is er dus ook een drankje – Warheads Sour – en dat is een gegarandeerd succes op kinderfeestjes. Wanneer u iets nieuws wilt aanbieden aan uw klanten wat zonder twijfel aanslaat, dan zit u met Warheads Sour goed.

Vijf knallende smaken 

Warheads Sour wordt aangeboden in vijf spannende smaken: black cherry soda, green apple soda, lemon soda, blue berry soda en watermelon soda.

De smaken zijn net zo spannend als de snoepjes zelf en daarom vragen kinderen er ook actief om. Dit komt uiteraard ook omdat de blikjes van 355 ml er erg aantrekkelijk uitzien met de knallende kleuren en het zo kenmerkende beeldmerk van deze frisdrank voor kinderen.

Ingrediënten frisdrank 

Warheads Sour bestaat voornamelijk uit koolzuurhoudend water, suiker en citroenzuur. Daarnaast is er natuurlijk aroma opgenomen. Het drankje bevat 42 calorieën per 100 ml. Deze Amerikaanse frisdrank bevat overigens ook conserveermiddelen en kleurstoffen.

Warheads Sour voordelig inkopen

Frisdrank.com is uw partner als het gaat om frisdranken. Wij groeien razendsnel door onze bijzondere manier van werken en zijn door ons uitgebreide netwerk als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom frisdranken.

Wij adviseren u maar al te graag over nieuwe trends en ontwikkelingen rondom frisdranken zodat u uw klanten steeds maar kunt blijven verrassen met nieuwe producten.

Door ons logistieke systeem zijn wij in staat om frisdranken zoals Warheads Sour zeer voordelig in te kopen. Ons inkoopvoordeel geven wij graag aan u zodat u altijd in staat bent om voordelig frisdranken in te kopen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01