sourcy

SOURCY

Sourcy staat voor een gezonde levensstijl. Daarbij gaat het om regelmatig bewegen, gezond eten en ook genoeg drinken. Daarom helpt dit watermerk een handje om genoeg water te drinken. Mocht iemand het lastig vinden om elke dag genoeg water te drinken dan heeft Sourcy enkele gezonde varianten met fruitsmaak. Op deze manier is deze drank een verantwoorde aanvulling op een gezonde levensstijl.

Sourcy water mag daarom niet in uw assortiment ontbreken. Een echt Nederlands product met diverse varianten die verschillende doelgroepen aanspreken. Op deze manier maakt u uw assortiment een stuk interessanter voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Frisdrank.com is distributeur van Sourcy water. Door ons inkoopvolume zijn wij in staat om dit water zo goedkoop mogelijk in te kopen en daar heeft u profijt van. Wij geven immers het inkoopvoordeel aan u zodat u deze drank met voordeel kunt inkopen. De aantrekkelijke marge geeft u meer mogelijkheden om interessante promoties te doen.

Natuurlijk bronwater

Sourcy is trots op de Nederlandse waterbron waar het water uit wordt betrokken. Door de naam verwacht men mogelijk dat het bronwater uit de Belgische Ardennen komt maar niets is minder waar. De waterbron van Sourcy ligt tegenwoordig aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Dit bronwater is maar liefst 1.250 jaar oud en wordt voortdurend aangevuld met vers water. Zoals regenwater dat door de verschillende aardlagen van de bodem sijpelt en zo op natuurlijke wijze wordt gefilterd en gezuiverd.

Het grote voordeel van deze manier van natuurlijke zuivering is dat er onderweg allerlei mineralen worden opgenomen die zich in de bodem bevinden. Wanneer het water de kleilagen bereikt, stroomt het water langzaam naar de bron aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug waar het water vervolgens wordt gewonnen.

De bron van het natuurlijk mineraalwater bevindt zich op maar liefst 130 meter in de grond. Het water van Sourcy wordt vervolgens ongefilterd gebotteld.

Verschillende varianten

Naast Sourcy Mineraalwater Naturel (Sourcy blauw) en Sourcy Sprankelend (Sourcy rood) kent Sourcy ook verschillende varianten, ook allen met natuurlijk bronwater.

Water met fruitsmaak

Sourcy Sprankelend met Smaak bestaat uit koolzuurhoudend natuurlijk mineraalwater in combinatie met natuurlijke fruitaroma’s. Licht sprankelend met de natuurlijke smaak van vers fruit. Op deze manier is water drinken verrassend en bovendien bevat het geen calorieën zodat het in een gezonde levensstijl past. Deze sprankelende variant is verkrijgbaar in de smaken peer, citroen en framboos.

Sourcy Vitaminwater is lekker verfrissend water en dat zonder suiker. Vitaminwater is gemaakt op basis van koolzuurvrij bronwater met een lichte fruitsmaak en bovendien zijn er vitaminen toegevoegd. Deze natuurlijke vruchtendrank bevat geen suiker of kunstmatige geur- en kleurstoffen en past daarom volledig in een gezonde levensstijl. Vitaminwater is verkrijgbaar in de smaken mango guave, braam acal en framboos granaatappel.

Sourcy voordelig inkopen

Frisdrank.com is een internationale distributeur van frisdrank en water. Door onze innovatieve manier van werken zijn wij in staat om Sourcy water zo goedkoop mogelijk aan u aan te bieden.

Samenwerken met ons gaat uiterst gemakkelijk door onze geniale klantenservice en razendsnelle leveringen uit voorraad.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01