coming-soon

Prime

coming-soon-front

prime

BIG RED

Big Red is dé frisdrank met een cultstatus in de Verenigde Staten! Deze unieke, roodgetinte cream soda is geliefd om zijn verrukkelijke mix van vanille en citrus. Het biedt een smaakbeleving die nergens anders te vinden is. Daarom is het ook bezig om Nederland te veroveren. Met varianten als Big Red Zero, voor de caloriebewuste consument, en de nostalgische Retro Big Red, is er voor ieder wat wils.

Frisdrank.com is dé plek waar je terecht kunt voor alle dranken en snacks van zowel A-merken als bijzondere, opkomende merken zoals Big Red. Door onze unieke manier van werken zijn wij in staat om alle producten tegen zeer lage prijzen aan te bieden zodat u er een interessante marge aan overhoudt. Leveringen doen wij vanuit ons eigen magazijn met onze eigen vrachtwagens. Zo zijn wij er zeker van dat wij u altijd op uw wenken kunnen bedienen.

Big Red uit Texas

Big Red is een populaire Amerikaanse frisdrank die als categorie ook bekend staat als cream soda. Het merk werd voor het eerst gemaakt in 1937 in Waco, Texas. Dit merk begon met het maken van een nieuwe, opvallende frisdrank met een onderscheidende rode kleur en een zoete fruitsmaak. De frisdrank staat bekend om zijn unieke smaak die als cream soda lastig te vergelijken is met andere frisdranken.

De naam "Big Red" werd gekozen vanwege de levendige rode kleur van de frisdrank. Al snel werd het een herkenbaar merk in Texas en in de rest van de Verenigde Staten. Maar het is vooral sterk vertegenwoordigd in het zuiden van het land en het Midwesten.

Cream soda smaak

De exacte smaak van Big Red is lastig te omschrijven, omdat het vaak wordt vergeleken met een combinatie van vanille, room en kauwgom. Het smaakprofiel is zoet en fruitig en het staat bekend om zijn gedurfde en unieke smaak. Big Red wordt vaak als frisdrank gedronken maar kan ook worden gebruikt in cocktails en mocktails.

Big Red varianten

Door de jaren heen heeft Big Red verschillende varianten op de markt gebracht. De huidige smaken omvatten de klassieke Big Red (USA Soda), Zero (voorheen ook bekend als Diet), en Retro die gezoet is met rietsuiker. Naast deze traditionele smaken zijn er

Big Red voordelig inkopen

Breng uw assortiment naar een hoger niveau met Big Red, de iconische frisdrank die smaak en Amerikaanse traditie combineert. Als u uw assortiment wilt verrijken met een product dat bijzonder is, dan is Big Red de perfecte keuze. Deze frisdrank biedt een unieke smaakervaring die uw klanten zullen verrassen.

Frisdrank.com is uw partner als het gaat om het leveren van frisdranken zoals Big Red. Onze combinatie van A-merken en opkomende niche merken maakt ons uniek en stelt u in staat om telkens te innoveren. Zo weet u zeker dat u klanten aan u bindt en u uw omzet kunt verhogen.

Door onze unieke logistieke structuur zijn wij bovendien in staat om frisdranken tegen zeer lage prijzen aan te bieden. Zo bent u zeker van een buitengewoon goede marge. Daarnaast leveren wij razendsnel uit onze eigen voorraad waarbij onze klantenservice onze logistiek naadloos laat aansluiten op uw wensen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01