Pringles

PRINGLES

Pringles zijn de meest verkochte chips ter wereld. Wereldwijd eten mensen maar liefst 275 miljoen Pringles per dag. Dat is ook niet verbazingwekkend aangezien Pringles in maar liefst 140 landen op 5 continenten wordt verkocht. Ook in Nederland is Pringles razend populair en daarom mogen deze chips niet in uw assortiment ontbreken.

Frisdrank.com is een toonaangevende distributeur van dranken en snacks en daarom kunt u bij ons ook terecht voor alles rondom chips zoals Pringles.

Dankzij ons innovatieve internationale netwerk in combinatie met onze schaalvoordelen kunnen wij u onze chips zeer voordelig aanbieden. Niet voor niets nemen steeds meer afnemers producten bij ons af. Frisdrank.com staat immers niet alleen bekend om lage prijzen, maar ook om de buitengewoon proactieve klantenservice en de razendsnelle leveringen vanuit ons Nederlandse magazijn.

Bovendien leveren wij razendsnel vanuit onze voorraad. En doen wij altijd dat ene stapje extra om u tevreden te stellen.

Onweerstaanbare Pringles 

De alom bekende chips werden in de jaren zestig door Procter & Gamble op de Amerikaanse markt geïntroduceerd maar in 2012 werd dit chips merk door Kellogg Company gekocht.

Pringles maakt chips vormige hartige koekjes met een unieke zadelvorm. De kartonnen koker is uiteraard iconisch maar daarnaast ook praktisch zodat de chips vormige koekjes niet al gekruimeld zijn voordat men de verpakking opent. Daarnaast nemen de chips op deze manier minimale ruimte in en is het dus zeer efficiënt om op te slaan.

De koekjes bestaan voor 40% uit aardappel vlokken en bevatten daarnaast ook maïs, tarwe en rijst. Dat verklaart voor een groot gedeelte de unieke smaak van deze Amerikaanse chips. Uiteraard in combinatie met de vele unieke smaken die alleen door dit chips merk worden gemaakt.

Soorten Pringles 

De favorieten van dit chips merk zijn zonder enige twijfel de Original, Paprika en Sour Cream & Onion. Daarnaast zijn er ook vele andere populaire smaken zoals Ketchup, Hot & Spicy, Cheese & Onion, BBQ Sauce, Honey Mustard en Sweet Chili.

Met de introductie van de Pringles-Flame lijn is er een serie chips geïntroduceerd met extra pittige smaken zoals Spicy BBQ, Kicking Sour Cream en Spicy Chorizo.

Nu bestaan deze chips koekjes al voor een groot gedeelte uit rijst, maar voor de echte rijstliefhebbers is er nu ook een Rice Fusion lijn met vele spannende Aziatische smaken. Denk hierbij aan de Japanese BBQ Teriyaki, de Malaysian Red Curry en de Indian Chicken Tikka Masala.

Verschillende verpakkingen 

Pringles staat bekend om de handige koker verpakkingen waardoor ze gemakkelijk overal mee naar toe genomen kunnen worden zonder dat de chips volledig gekruimeld worden. De chips komen in drie verschillende verpakkingen: 165 gram, 70 gram en 40 gram. Zo is er voor elk moment wel een geschikte hoeveelheid.

Pringles voordelig inkopen

Frisdrank.com is een toonaangevende distributeur van dranken en snacks. Met het toevoegen van Pringles aan het snacks assortiment kunnen wij u daadwerkelijk alles leveren rondom dranken en snacks. Dankzij ons internationale netwerk zijn wij razendsnel op de hoogte van nieuwe trends en wij informeren u hier graag over.

Dankzij onze schaalvoordelen in combinatie met onze innovatieve logistiek, betrekken wij onze producten zeer goedkoop. Wij geven ons voordeel graag aan u door zodat u een zeer interessante marge heeft.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01