Frisdrank com merk yummy

Yummy Miami

YUMMY MIAMI

Waarom is Yummy Miami zo onweerstaanbaar populair? Het antwoord ligt in de unieke en heerlijke ervaring die deze verfrissende frisdrank met zich meebrengt. Deze drank is geïnspireerd door de bruisende stad Miami en combineert de exotische smaken van tropische vruchten met een verfrissende twist die alle zintuigen prikkelt. Met natuurlijke ingrediënten is deze verfrissende drank niet alleen een smaakvolle traktatie maar ook een bewuste keuze. Een drankje dus dat niet in uw assortiment mag ontbreken.

Frisdrank.com is dé leverancier van verfrissende drankjes, van frisdranken tot energy drinks en van vruchtensappen tot water. De voordelen van Frisdrank.com gaan verder dan alleen de brede en unieke selectie; het is de garantie van lage prijzen, snelle levering en een uitmuntende klantenservice. Wij zijn uw partner om u altijd te laten uitblinken. Ontdek daarom de smaakvolle wereld van Yummy Miami via Frisdrank.com.

De zoete smaak van Yummy Miami Soda

Miami staat natuurlijk bekend als de zonnige stad van roze Cadillac's en hoge palmbomen die even hoog groeien als de zon aan de horizon van de Atlantische Oceaan, bezaaid met luxe jachten. Alleen in Miami zijn er al zoveel kleurrijke overhemden en de meest sexy bikini's ter wereld! Miami lijkt zo op een eindeloze vakantie, als een paradijs op aarde.

Deze vibe is nu samengebracht in een unieke drank: Yummy Miami Soda. Proost daarom op de zoete smaak van Miami, waar elke slok als een vleugje vakantie smaakt!

100% natuurlijke smaken

Dompel jezelf onder in de verrukkelijke wereld van Yummy Miami met de opwindende smaakavonturen in handige 33,5 cl blikjes. De natuurlijke ingrediënten bestaan uit een combinatie van bruisend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur en natuurlijke aroma's voor een levendige smaakervaring.

Verschillende fruitsmaken 

Allereerst is er Yummy Miami Berry, een levendige mix van sappige bessenaroma's die je smaakpapillen verleiden met een heerlijke zoetheid. Of geniet met Yummy Miami Black Cherry van de intensiteit van rijpe zwarte kersen, perfect gebalanceerd voor een bevredigende verfrissing.

Yummy Miami Grape staat garant voor een smaakexplosie van druivennectar met een verfrissende twist voor een sappige en verkwikkende ervaring. Of neem Yummy Miami Mango waar elke slok doordrenkt is met de zonovergoten smaak van vers geplukte mango's.

Proef de tropen met sappige ananas van Yummy Miami Pineapple, een zoete en verkwikkende smaaksensatie die onmiddellijk een beeld van witte zandstranden oproept. Yummy Miami Strawberry is weer een zoete aardbeiensensatie die de zomerse frisheid vastlegt in elke slok.

Elk blikje belooft een unieke reis van smaken, van de verleidelijke bessenmix tot de exotische mango-ervaring. Yummy Miami verwent smaakpapillen als geen ander met onweerstaanbaar heerlijke smaken!

Yummy Miami voordelig inkopen

Ervaar direct de sensationele smaak van Yummy Miami! Deze frisdrank, boordevol tropische verrassingen, is dé dorstlesser van nu. Met natuurlijke ingrediënten is Yummy Drink niet alleen heerlijk, maar ook bewust genieten.

Bij Frisdrank.com kunt u uiteraard terecht voor de inkoop van deze tropische frisdrank. Wij bieden altijd interessante nieuwe merken aan waardoor u uw assortiment voortdurend kunt vernieuwen. Dit kunnen wij u ook aanbieden tegen lage prijzen zodat u er voldoende marge aan overhoudt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01