coming-soon

Erikli

coming-soon-front

erikli

ERIKLI

Nederlanders drinken steeds meer mineraalwater. Dat biedt ruimte voor nieuwe watermerken aangezien het ene water het andere niet is. Daarom is het slim om dorstige klanten te voorzien van verfrissende keuzes. Dat betekent niet alleen de bekende merken water aanbieden, maar juist ook opkomende merken en niche merken.

Erikli-water uit Turkije heeft zich al meer dan 60 jaar bewezen door een unieke smaak en kwaliteit te bieden. Met dit watermerk kunt u zich onderscheiden door uw veeleisende doelgroep iets nieuws en verfrissends aan te bieden.

Frisdrank.com heeft in relatief korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als dé partner voor zowel gevestigde A-merken als veelbelovende nieuwkomers zoals het natuurlijke bronwater van Erikli. Wij denken graag buiten de kaders en zijn daarom in staat om een uniek assortiment aan te bieden, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ontdek daarom de kracht van de samenwerking met Frisdrank.com.

Natuurlijk mineraalwater

Erikli is een uitermate gerenommeerd mineraalwatermerk afkomstig uit Turkije. Het watermerk geniet zijn faam door het heldere water dat ontspringt uit de natuurlijke bron in het Uludag-gebergte. Deze waterbron is gelegen in het noordwesten van Turkije, op maar liefst 2.300 meter hoogte. De opmerkelijke zuiverheid van dit mineraalwater heeft het tot een favoriete keuze gemaakt onder Turken.

Het natuurlijke water van Erikli wordt gewonnen uit de zuivere bron en ondergaat het bottelproces zonder enige toevoeging van chemische stoffen. Vanwege de zuiverheid en overvloed aan natuurlijke mineralen in mineraalwater, verkiest men dit water vaak boven gewoon kraanwater. Erikli heeft daarom niet alleen binnen Turkije een sterke aanwezigheid, maar geniet tevens toenemende internationale bekendheid.

Gericht op duurzaamheid

Al meer dan 60 jaar heeft Erikli dezelfde unieke smaak en kwaliteit behouden. De waterbron is gelegen te midden van de natuur, ver verwijderd van de bewoonde wereld. Niet voor niets ontleent het water zijn karakteristieke smaak aan de biodiversiteit die specifiek is voor deze regio. Het natuurlijke bronwater dat Erikli bottelt, is afkomstig uit één enkele bron waardoor de smaak onaangetast blijft.

Om de natuurlijke omgeving te beschermen, heeft Erikli het 'We Must Protect’ initiatief gelanceerd met als doel het natuurlijke erfgoed en de biodiversiteit van Uludağ te behouden. Onder toezicht van de universiteit van Bursa worden geregeld veldstudies uitgevoerd om de biodiversiteit in Uludağ te identificeren en te beschermen.

Praktische verpakkingen

Erikli water is in diverse praktische verpakkingen verkrijgbaar. De meest populaire verpakkingen zijn die van 0,5 en 1,5 liter. De flesjes van 500 ml zijn vooral handig voor onderweg om de acute dorst te lessen. Aan de andere kant worden de flessen van 1,5 liter vooral gebruikt bij maaltijden. Door het ergonomische design zijn deze flessen gemakkelijk in de koelkast te bewaren en ze misstaan geenszins op tafel.

Erikli water voordelig inkopen

Bij Frisdrank.com kunt u terecht voor al uw vragen rondom frisdranken, energy drinks, vruchtensappen, water en nog veel meer. Wat u ook nodig heeft, wij kunnen het u leveren. Door onze unieke manier van werken betrekken wij bovendien al onze dranken, zoals het water van Erikli, op die plekken waar deze het goedkoopst zijn. Op deze manier kunnen wij altijd een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Vertrouw daarom op onze expertise.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01