Oshee

OSHEE

De markt van sportdranken verandert voortdurend en er komen continu nieuwe merken op de markt. Veel van deze merken sport drinks springen in op de trend dat mensen gezonder willen leven. Zo ook Oshee, een toonaangevend merk in Polen dat nu de vleugels uitspreidt naar de rest van Europa.

Oshee richt zich op actieve sporters die er een gezonde levensstijl op nahouden. In de doelgroep van Oshee vallen zowel professionele sporters als liefhebbers. Dit Poolse sportdrankje heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en richt zich daarmee op een veeleisende doelgroep.

Frisdrank.com heeft een uitgebreid distributienetwerk en hoort als één van de eersten wat nieuwe trends zijn. Zo ook met Oshee en daarom hebben wij het merk ook in Nederland geïntroduceerd. Wij kunnen u snel voorzien van deze sportdranken en energy drinks en bovendien geniet u van voordelige inkooptarieven door onze schaalvoordelen.

Sportdranken en vitaminedranken van Oshee 

Oshee biedt isotonische sportdranken aan die voorzien zijn van elektrolyten en vitamines. Daarom zijn deze dranken niet alleen dorstlessend, maar ook zorgen ze voor optimale hydratatie van het lichaam. Hierdoor neemt de energie en het uithoudingsvermogen aanzienlijk toe, zodat sportprestaties beduidend verbeterd kunnen worden.

Daarnaast heeft Oshee ook Vitamin water wat zuiver water is met diverse fruitsmaken, aangevuld met vitaminen en mineralen. In deze vitaminedranken zijn geen kleur- of smaakstoffen gebruikt zodat de natuurlijke smaak uitstekend tot zijn recht komt. Daarom past deze vitaminedrank uitstekend bij mensen met een gezonde levensstijl.

Een andere lijn van Oshee is Vitamin Energy, wat koolzuurhoudende drankjes zijn waaraan vitaminen en mineralen zijn toegevoegd. Door de diverse fruitsmaken in combinatie met de bubbels zijn deze dranken zeer verfrissend.

Handige flessen 

De sportdranken van Oshee worden aangeboden in handige PET-flessen van 750 ml. Door de hersluitbare doppen zijn de flessen zeer handig in gebruik. Het vitaminewater is in flessen van 55 ml verkrijgbaar zodat het een meer praktische verpakking is voor de doelgroep. Vitamin Energy tenslotte is verkrijgbaar in blikjes van 250 ml.

Diverse smaken 

Vitam Energy van Oshee is in de volgende smaken te verkrijgen: Tropical Fruit, Orange, Mint/Lime/Lemon, Classic, Classic Zero en Watermelon. Oshee’s Vitamin Tea is verkrijgbaar in Peach (black zero) en Lemon (Earl Grey Zinc).

The Witcher Energie Elixer van Oshee is verkrijgbaar in de smaken Blizzard, Swallow, Cat, Moon en Thunderbolt.

De FUTURYX LAB heeft ook enkele specials ontwikkeld zoals de Energy Forte Power & Concentration Booster (berry-apple), de Slimfaster Detox & Metabolism Booster (grapefruit-cherry) en de Universum 18 Vitamins & Minerals Booster (orange-raspberry).

Tenslotte, is de Vitamin Recovery Electrolyes van Oshee gemaakt met de smaak mint/lemon en de Vitamin Coctail Vitamin+Magnesium is te verkrijgen in de smaak guava/orange.

Oshee voordelig inkopen

Frisdrank.com heeft een verfrissende manier van werken en kan daarom producten zoals Oshee zeer voordelig inkopen. Wij geven ons inkoopvoordeel graag aan u door zodat u kunt genieten van zeer voordelige tarieven.

Wij leveren vanuit ons Nederlandse magazijn waar we alle producten in ruime mate op voorraad hebben. Op deze manier kunnen wij razendsnel aan u leveren zodat u altijd op onze logistiek kunt vertrouwen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01