Arizona

arizona

ARIZONA FRISDRANKJES UIT BROOKLYN NEW YORK

AriZona maakt bijzondere drankjes. “Life is Sweet, born in the heart of Brooklyn” zoals ze zelf met trots zeggen. Het merk staat bekend om drankjes met een geweldige smaak gemaakt van kwaliteitsingrediënten. Gemaakt door echte vakmannen die snappen hoe je een bijzonder verfrissend drankje maakt.

Maar niet minder belangrijk: de verpakkingen zijn ook uniek ontworpen en een echte blikvanger. Frisdrank.com kiest bewust voor de verfrissende drankjes van AriZona. Allereerst door de grote groei; het is op steeds meer plekken te verkrijgen, ook in Nederland.

En bovendien zorgen wij voor een gezonde mix van grote, bekende merken en nieuwe, opkomende merken. Juist om de consument iets te kiezen te geven, een alternatief. Wij kopen AriZona groot en slim in zodat wij u de beste prijs kunnen aanbieden. Daarnaast leveren wij altijd razendsnel uit voorraad.

Oorsprong AriZona

AriZona komt uit Brooklyn, New York en is een echt familiebedrijf. Dit drankenmerk is bekend om zijn ice tea en verovert de wereld als een wervelstorm met deze verfrissende drankjes. En nu verovert het ook Nederland. Het merk is geïntroduceerd als verfrissend (ice tea) drankje en sindsdien is het assortiment aanzienlijk verbreed.

De naam AriZona is uiteraard ook niet zonder reden uitgekozen. Deze Amerikaanse staat is de heetste in de hele Verenigde Staten. Wanneer men aan deze staat denkt dan krijgt men eigenlijk al spontaan dorst. Daar biedt deze heerlijke dorstlesser uitkomst.

Betaalbare AriZona

AriZona is betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Het merk is er trots op dat de prijs van hun drankjes in 25+ jaar niet veranderd is. De hele wereld is veranderd, alles is duurder geworden, maar AriZona is iets waar je op kunt vertrouwen.

Dit is onlosmakelijk verbonden met hun imago en verklaart ook voor een groot gedeelte hun succes. Zij hebben zelfs de prijs van $0.99 op de blikjes geprint zodat iedereen weet wat de prijs is. Sommige retailers vragen echter meer dan deze prijs, maar dat is natuurlijk hun eigen keuze.

Zeker in landen als Nederland waar er extra kosten om de hoek komen kijken zoals transport en invoerrechten. En uiteindelijk bepaalt ook de dollarkoers de prijs van een blikje AriZona.

Glutenvrij en 100% vegan

Bij AriZona wordt ook aan bijzondere wensen gedacht. Uiteraard bevat de ice tea wel cafeïne, maar alle drankjes zijn glutenvrij. Ook zijn alle drankjes koosjer, op enkel na en worden er - naast de melk houdende roducten - geen andere dierlijke bijproducten gebruikt in de drankjes van AriZona (100% vegan dus).

AriZona ice-tea is in verschillende smaken verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan watermelon, pomegranate, mucho mango, peach, green tea honey, sparkling peach en sparkling lemon.

Naast ice tea – waar Arizona groot mee is geworden – zijn er ook sappen en dranken zoals Good Brew. Allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. Om de drankjes een heerlijk zoete smaak te geven wordt rietsuiker gebruikt. Heerlijk natuurlijk dus en het smaakt bovendien fantastisch!

Snelle levering uit voorraad

AriZona houden wij bij Frisdrank.com in voldoende mate op voorraad. Op deze manier kunt u uw inkoop hier naadloos op afstemmen. Wij hebben alle best verkopende smaken in ons assortiment. Uiteraard kunnen wij u als geen ander adviseren over welke varianten bij uw doelgroep passen.

Wij denken graag met u mee over dranken zoals AriZona. Zodat u uw klanten iets nieuws en bijzonders kunt aanbieden. Have an Iced Day!

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01