Schweppes

schweppes

Schweppes Indian Tonic

Schweppes Indian Tonic

Schweppes Agrumes Zero

Schweppes Agrumes Zero

Schweppes Agrumes

Schweppes Agrumes

Schweppes Mojito

Schweppes Mojito

Schweppes Lemon

Schweppes Lemon

SCHWEPPES

Schweppes was destijds het allereerste bruiswater ter wereld. Vandaar dat dit merk zo’n grote bekendheid heeft en ook hofleverancier is van het Britse koninklijk huis. Niet alleen biedt Schweppes zeer bijzondere smaken aan, ook houdt de bubbel van deze frisdrank zeer lang. Hierdoor blijft de smaakintensiteit voor zeer lange tijd behouden.

Ook deze frisdrank is tegenwoordig verkrijgbaar als zero-variant. Op deze manier kunt u nog steeds genieten van de bijzondere smaken zonder zich zorgen te hoeven maken over de calorieën. Zo ziet u direct dat ook Schweppes met zijn tijd meegaat en inspeelt op de steeds groter wordende vraag naar caloriearme frisdranken.

Om deze reden verwachten uw klanten uiteraard dat ook u Schweppes in uw assortiment hebt. Op Frisdrank.com kunt u bouwen aangezien wij deze bruisende frisdrank voordelig kunnen aanbieden.

Wij kijken op verfrissende wijze naar de markt en doen de logistiek net even iets slimmer. Daardoor kunnen wij ook razendsnel leveren en bieden wij excellente service.

Revolutionair product

Schweppes was destijds echt een revolutionaire frisdrank. Het merk werd in 1783 door de Zwitserse juwelier Jakob Schweppe uitgevonden. Toen heette het Schweppe’s Soda Water en het was het allereerste bruiswater in de wereld. Het zal niemand verbazen dat het merk daarna de hele wereld heeft veroverd.

Het frisdrankmerk is aan het eind van de achttiende eeuw verhuisd naar London en was bovendien aanwezig op de Great Exhibition in 1851. Niet voor niets is dit iconische frisdrank merk ook hofleverancier geworden in het Verenigd Koninkrijk. Een duidelijke bevestiging van de status die deze frisdrank heeft.

Historische Schweppes smaken

Aan het oorspronkelijke tonic werd een geneeskundige werking toegedicht. Het kinine was met name populair omdat het tegen malaria zou helpen. Ook was de smaak natuurlijk ook bijzonder verfrissend.

Naast de bekende smaken zoals Schweppes Tonic en Schweppes Bitter Lemon, heeft het frisdrankmerk ook bijzondere smaken zoals Schweppes Indian Tonic, Schweppes Agrumes, Schweppes Pink Tonic en Schweppes Lemon op de markt gebracht.

Zero calorieën

Het merk is ook ingesprongen op de trend om caloriearme drankjes te maken met zero-frisdranken. Deze frisdrank is er op sublieme wijze in geslaagd om de smaken in stand te houden zodat de intensiteit als vanouds is. Dat kunt u wel overlaten aan dit revolutionaire frisdrankmerk!

Schweppes voordelig inkopen

Frisdrank.com kijkt graag buiten de gebaande banen en kijkt voortdurend naar mogelijkheden om de uitdagingen op de frisdrankenmarkt nog slimmer aan te pakken. Daarom zijn wij telkens maar weer in staat om frisdranken niet alleen erg voordelig aan te bieden, ook bieden wij nieuwe kansen en merken aan die u anders niet zou overwegen.

Logistiek gezien pakken wij het net even iets anders aan. Wij staan erom bekend dat wij frisdranken zoals Schweppes zeer snel kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij onze logistiek op perfecte wijze laten aansluiten op uw wensen.

Onze klantenservice blinkt uit in het oplossen van uitdagingen. U merkt het direct wanneer u met ons samenwerkt. Door onze positieve insteek zijn wij in staat om het onmogelijke mogelijk te maken. Daarom kunt u altijd bouwen op ons en nieuwe kansen pakken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01