Orangina

orangina

ORANGINA ICONISCH FRISDRANKJE MET SINAASAPPEL

Orangina is een echte klassieker die altijd een glimlach tevoorschijn tovert. Voorheen een verfrissend vruchtendrankje dat alleen te koop was op vakantie in Frankrijk. Tegenwoordig is het nagenoeg in elke Nederlandse supermarkt te verkrijgen.

Dat heeft voor dit licht sprankelende sinaasappel drankje ook gezorgd voor een grote groei in Nederland. Het iconische flesje in combinatie met de sinaasappelpulp zorgen voor een grote mate van herkenbaarheid. De pulp verspreidt zich door even schudden perfect over het drankje.

Een must in uw assortiment. Frisdrank.com kan Orangina voordelig aanbieden en wij leveren snel uit voorraad. U kunt daarom blindelings vertrouwen op Frisdrank.com.

Oorsprong Orangina

Orangina zag het licht in 1936 en was destijds de meest natuurlijke en originele frisdrank ter wereld. Het geheime recept in combinatie met het sinaasappelpulp zorgden voor een zeer natuurlijke smaakbeleving.

Dit vruchtendrankje moet voor gebruik geschud worden zodat het pulp perfect wordt verdeeld over het hele flesje. Naast sinaasappel heeft deze vruchtendrank ook lichte tonen van citroen, mandarijn en grapefruit. Het is licht sprankelend waardoor het sinaasappel drankje een echt verfrissend karakter heeft.

Bovendien zorgde het iconische flesje van het fraaie merk ook voor een groot succes. De historische reclame campagnes zijn en waren meesterlijk. Ze worden nog steeds gebruikt als voorbeelden hoe je een perfecte campagne opzet.

DIVERSE varianten

Naast de originele sinaasappeldrank heeft Orangina ook enkele varianten zoals Red Orange en Tropical. Tropical is een heerlijke smaakexplosie met een combinatie van verschillende soorten fruit. Zoals sinaasappel, citroen, mandarijn, grapefruit, mango, ananas, passiefruit en appel.

Ook is er tegenwoordig een Lightversie van Orangina: Orangina Light. Dezelfde heerlijke smaak als de originele Orangina, alleen bijna zonder calorieën. Welke variant van Orangina dan ook, het wordt het best ijskoud geserveerd.

Alleen op deze manier verfrist dit van oorsprong Franse drankje optimaal. En brengt het je terug naar een fijn vakantiegevoel.

Orangina wereldwijd

De frisdrankenmarkt is voor een groot deel verdeeld tussen Coca Cola en Pepsi Cola. Ooit heeft Coca Cola geprobeerd om Orangina over te nemen. Maar dit is op het laatste moment geblokkeerd omdat Coca Cola anders veel te groot zou worden.

In 2000 heeft Cadbury Schweppes daarom het merk overgenomen. Zo werd het de nummer 3 frisdrank in de wereld. Dit bedrijf wilde zich enkele jaren later echter op de productie van chocolade concentreren.

Hierna heeft het Japanse Suntory het iconische limonademerk overgenomen. Voor veel landen werkt Orangina samen met bepaalde distributeurs die Orangina onder streng toezicht produceren.

Voordelige ORANGINA

Frisdrank.com is in staat om Orangina zeer voordelig aan te bieden. Dit komt door onze slimme manier van inkopen. Wij kopen Orangina in waar dit het meest voordelig is. Daar komt ons grote Europese netwerk goed van pas.

Bovendien kopen wij groot in waardoor wij een uitstekende onderhandelings positie hebben. Op deze manier weet u zeker dat u geen cent te veel betaalt. Wij leveren daarnaast ook uit de grote voorraad die wij in Nederland aanhouden.

Zo kunnen wij snel aan u leveren en kunt uw inkoop naadloos op ons laten aansluiten. Frisdrank.com zorgt ervoor dat u een bijzonder assortiment heeft waardoor u uw doelgroep veel beter aanspreekt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01