Bavaria

Bavaria

BAVARIA

Bavaria is een kwaliteitsbier dat grote populariteit kent in Nederland. Mede dankzij de reclame 'Zo. Nu eerst een Bavaria'. Ook al wordt dit biermerk in maar liefst 130 landen verkocht, het is wereldwijd gezien een klein maar wel uniek merk. Dit komt door kwalitatieve ingrediënten zoals natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en zelf gemout gerst.

Daarom mogen de bieren van deze Nederlandse bierbrouwer niet ontbreken in welk assortiment dan ook. Zeker ook de specials zoals alcoholvrij bier en Bavaria Radler zijn een waardevolle aanvulling zodat u diverse doelgroepen aanspreekt.

Frisdrank.com is ook distributeur van Bavaria bier en wij kunnen u deze producten snel, eenvoudig en voordelig aanbieden. Door onze verfrissende manier van werken zijn wij in staat om u op uw wenken te bedienen. Wij pakken het graag anders aan en dat merkt u direct wanneer u met ons samenwerkt.

Historisch familiebedrijf

Bavaria bestaat al sinds 1719 en het is een echt familiebedrijf. Al zeven generaties lang wordt bijzonder bier gebrouwen volgens een uniek familierecept. Het bier staat voor uitmuntende kwaliteit op basis van pure ingrediënten. Er wordt onder andere natuurlijk mineraalwater gebruikt (uit eigen bron) en de gerst wordt in eigen huis gemout.

In 1924 namen de gebroeders Swinkels van de vijfde generatie de bierbrouwer over en verplaatsten het brouwhuis naar een nieuwe brouwerij. Bovendien introduceerden zij de nieuwe naam Bavaria. Het biermerk komt uit het zuiden van het land (Lieshout) maar de naam is een knipoog naar het Beierse bier zoals pilsener voorheen werd aangeduid.

Toen werd ook de overstap gemaakt van bier met hoge gisting naar ondergegist (pils)bier. Zij voorzagen een kentering in bierconsumptie en hadden dat goed gezien. Nu is Bavaria in maar liefst 130 landen te verkrijgen.

Verschillende soorten

De ontwikkelingen hebben natuurlijk niet stilgestaan. Bavaria is groot geworden met het Premium Pilsener met een alcoholpercentage van 5%, maar daarnaast heeft deze Nederlandse bierbrouwer enkele varianten ontwikkeld.

Zo is er ook een lager variant, Premium, met een alcoholpercentage van ‘slechts’ 3,3%. Daarnaast zijn het zwaardere Bok Bier en het milde Oud Bruin ook al iconisch te noemen.

Bavaria Radler

Bavaria heeft zich ook gericht op het aanboren van nieuwe doelgroepen. Het frisse, fruitige bier van Radler is veel toegankelijker met een alcoholpercentage van 2%. Vooral in de zomer vindt deze drank gretig aftrek. Bavaria heeft twee smaken Radler geïntroduceerd: Grapefruit en Lemon.

Alcoholvrij bier

Bavaria is ook een van de grondleggers van alcoholvrij bier. Daarom heeft de Nederlandse bierbrouwer een zeer sterke positie op de Nederlandse markt, maar ook daarbuiten. Al in 1978 exporteerde het concern alcoholvrij bier naar onder andere het Midden-Oosten. De unieke brouwmethode is nog steeds ongeëvenaard en een favoriet onder de liefhebbers.

Ook het alcoholvrije bier van Bavaria komt in enkele varianten zoals 0,0% Original, 0,0% Wit, 0,0% Fruity Rosé en 0,0% Radler Lemon.

Goedkoop bier kopen

Frisdrank.com behaalt door de efficiënte, innovatieve manier van werken veel voordeel. U profiteert hiervan als klant omdat wij dit voordeel aan u geven. Op deze manier is uw marge een stuk interessanter en heeft u voordeel bij onze flexibele manier van samenwerking.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01