Frisdrank com merk pickle in a pouch

Pickle-in-a-pouch

PICKLE IN A POUCH

Pickle in a Pouch is een razend populaire snack uit de Verenigde Staten. De gezonde snack - met een Nederlands tintje -heeft zich een weg gebaand naar de harten en smaakpapillen van mensen overal ter wereld. Met Pickle in a Pouch krijg je niet alleen een smakelijke traktatie, maar het is ook een bewuste keuze aangezien het laag in calorieën is, vetvrij, glutenvrij en ook nog eens koosjer gecertificeerd.

Frisdrank.com is dé leverancier bij uitstek voor dranken en snacks om telkens weer nieuwe trends naar Nederland te halen. Wij richten ons op zowel bekende merken maar juist ook opkomende merken zoals Pickle in a Pouch. Bij ons kun je al jouw producten betrekken tegen lage prijzen en we leveren ze razendsnel uit voorraad.

Nederlandse glorie uit de VS

In 1898 richtte de Nederlandse immigrant Jerry G. Van Holten Van Holten's Pickles op. Van Holten richtte zich eerst op azijn, waarna hij zijn assortiment uitbreidde met onder andere augurkproducten en zuurkool. In 1939 bedacht hij Pickle in a Pouch, ofwel een augurk in een zakje. Een spannende snack met een bijzonder frisse smaak.

Van Holten is inmiddels een familiebedrijf dat al 124 jaar bestaat en blijft groeien door de toewijding om de kwaliteit van het product steeds te verbeteren. Elk jaar ontvangt Van Holten miljoenen komkommers die worden gefermenteerd om te worden voorbereid voor de verschillende Pickle in a Pouch producten. Alle komkommers worden zorgvuldig gesorteerd, geselecteerd en met de hand geïnspecteerd op kwaliteit.

Een gezonde keuze als snack

Pickle in a Pouch is een smakelijke snack die niet alleen heerlijk is, maar het is ook nog eens goed voor je. Het zet je smaakpapillen op scherp maar het is tegelijkertijd een bewuste keuze. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de calorieën. Deze smakelijke lekkernij bevat bovendien geen toegevoegde vetten.

Pickle in a Pouch is tevens koosjer gecertificeerd. Het voldoet aan de strenge normen van kwaliteit en reinheid. Ook als je een glutenvrij dieet volgt, kun je van Pickle in a Pouch genieten. Daarnaast heeft het zeer weinig koolhydraten.

Pickle in a Pouch smaken

Of je nu onderweg bent, op zoek bent naar een gezonde snackoptie voor school of werk, of gewoon wilt genieten van de unieke smaak van augurken, Pickle in a Pouch heeft een smaak voor je die bij jou past. Het biedt een smaakvolle en voedzame manier om je honger te stillen zonder concessies te doen aan je gezonde levensstijl.

Pickle in a Pouch heeft onder andere de volgende smaken: Big Papa, Hot Mama, Garlic Joe, Sour Sis, Dill Pickle, Hot Pickle, Sour Pickle, en Tapation Pickle. Daarnaast zijn er ook de alom bekende Pickle-Ice ijsjes. De twee meest populaire smaken zijn echter:

Pickle in a Pouch Warheads
Ontdek de schokkend zure ervaring van Warheads. Deze augurk zit boordevol extreem zuur, speciaal gemaakt voor de echte zuurfanaten.

Pickle in a Pouch Large Kosher
Deze augurk is rijk aan smaak en voldoet aan de hoogste koosjere normen. Met een royale portie augurk, biedt het een heerlijke en bevredigende ervaring zonder compromissen.

Pickle in a Pouch voordelig inkopen

Voeg Pickle in a Pouch toe aan je assortiment en verras je klanten met deze perfecte keuze voor de liefhebbers van smaakvolle, gezonde lekkernijen. Frisdrank.com maakt het mogelijk om jouw assortiment continu te blijven vernieuwen met verrassende producten. Dit doen wij zo efficiënt dat wij jou zeer lage kunnen garanderen en leveren doen wij razendsnel vanuit ons eigen magazijn.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01