Sportdranken

AA Drink High Energy 33cl 

AA Drink High Energy Sportdrank

AA Drink High Energy 50cl 

AA Drink Hydration Zero

AA Drink Hydration Zero 33cl

AA Drink Hydration Zero

AA Drink Hydration Zero 50cl

AA Drink Iso Lemon

AA Drink Iso Lemon 33cl

AA Drink Iso Lemon

AA Drink Iso Lemon 50cl

AA Drink Isotone

AA Drink Isotone 33cl

AA Drink Isotone

AA Drink Isotone 50cl

AA Drink Pro Energy

AA Drink Pro Energy 33cl

AA Drink Pro Energy

AA Drink Pro Energy 50cl

AA Drink Smart Recovery

AA Drink Smart Recovery 50cl

AA Drink Full Recovery

AA Drink Full Recovery 50cl

Extran Performance Optimal Orange

Extran Performance Optimal Orange 27,5cl

Extran Performance Optimal Orange

Extran Performance Optimal Orange 50cl

AA Sportwater H2O

AA Sportwater H2O 50cl

AA Sportwater Lemon

AA Sportwater Lemon 50cl

AA Sportwater Melon

AA Sportwater Melon 50cl

AA Sportwater Lime Cactus

AA Sportwater Lime 50cl

AA Sportwater Berries

AA Sportwater Berries 50cl

SPORTDRANKEN VOOR DE ECHTE SPORTERS

Sportdranken zijn zeer populair onder sporters. Ze zijn namelijk uitermate geschikt voor het aanvullen van vocht in het lichaam. Voor, tijdens of na een sportinspanning. In sportdranken zitten suikers die energie opwekkend zijn.

Ze vullen naast suikers ook zouten aan die men tijdens het sporten verliest. Er zijn verschillende merken sportdranken op de markt te verkrijgen, elk met zijn eigen bijzondere eigenschappen. Frisdrank.com heeft een breed assortiment sportdranken om verschillende segmenten te bedienen.

Wij kunnen deze dranken zoals AA Drink, AA Sportwater en Extran voordelig inkopen door ons innovatieve inkoopsysteem. Daarnaast leveren wij snel door onze grote voorraden en bieden wij maatwerk service aan.

Isotone sportdranken

Sportdranken helpen sporters om vocht en energie op peil te houden. In de vorm van koolhydraten (suikers) en/of electrolyten (zouten). Zo kunt u suikers en elektrolyten weer aanvullen tijdens of na het sporten.

Of deze dranken effect hebben hangt af van de samenstelling van de drank. Er zijn namelijk isotone sportdrankjes of hypotone sportdrank. Met deze sportdranken wordt vocht snel opgenomen in het lichaam.

Of het gaat om hypotone dranken of isotone drank hangt af van onder andere het suikergehalte. Dranken die veel suikers bevatten worden immers langer in de maag vastgehouden. Hierdoor wordt het lichaam niet direct gehydrateerd.

Een sporter die langer dan een uur sport heeft echter directe hydratatie nodig. Hierdoor zijn veel suikers uit den boze. Deze dranken worden overigens ook veel gedronken als gewone dorstlesser door niet-sporters.

Hypertone dranken

Er zijn ook veel hypertone dranken die als sportdrank worden verkocht. Een hypertone sportdrank bevat meer dan 8 gram suikers per 100 ml. Door het hoge suikergehalte wordt zo’n drank minder snel in het lichaam opgenomen. Hierdoor is het niet als sportdrank geschikt.

Zo’n drank valt eerder in de categorie energiedrank aangezien het wel een energie opwekkend karakter heeft. Overigens hebben toegevoegde vitamines in een sportdrank minder zin.

Vitamines worden immers niet binnen enkele uren verloren. Het duurt weken om een vitamine tekort op te lopen. Het is daarom minder zinnig om dit precies tijdens het sporten aan te vullen.

Sportdrank merken

Er zijn veel sportdranken te verkrijgen op de markt. Twee van de grootste merken zijn Extran en AA Drink. Niet voor niets biedt Frisdrank.com deze twee merken aan.

AA Drink richt zich op een wat bredere doelgroep. Inclusief niet-sporters met enkele energiedranken die meer suikers bevatten. Desalniettemin heeft AA Sportwater ook meerdere isotone drankvarianten die zich louter op sporters richten. Het assortiment van Extran is wat beperkter in dat opzicht en een echt merk voor sporters.

ZEER Voordelig

Frisdrank.com is in staat om sportdrank voordelig aan te bieden. Wij hebben uitgebreide internationale contacten met de meest belangrijke spelers. Daarnaast gebruiken wij een innovatief inkoopsysteem. Hierdoor zijn wij in staat om zeer lage prijzen te bedingen bij onze leveranciers.

Dit voordeel rekenen wij door aan u. Zo kunt u ook voor zeer voordelige tarieven uw producten inkopen. Uw marge is op deze manier uitstekend.

Op deze manier heeft u meer marge om regelmatig interessante aanbiedingen te doen. Dat zullen uw bestaande klanten waarderen. Bovendien trekt u ook nieuwe klanten aan met zulke aantrekkelijke acties.

Wij hebben alle merken en soorten ruim op voorraad waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Ook zijn wij graag uw sparringpartner op het gebied van alle soorten dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01