Frisdrank com merk bundaberg

Bundaberg

BUNDABERG

Bundaberg is toonaangevend in de wereld van ambachtelijk gebrouwen dranken. Het Australische familiebedrijf staat bekend om zijn authentieke smaken en natuurlijke ingrediënten. Zo biedt Bundaberg een unieke drinkervaring wat wordt versterkt door een breed scala aan exquise smaken, gemaakt met echt fruit en kruiden.

Frisdrank.com maakt merken zoals Bundaberg toegankelijk. Ons assortiment is uniek en omvat een grote collectie van A-merken en opkomende merken. Profiteer van onze lage prijzen dankzij onze efficiënte logistieke netwerkorganisatie waarbij wij direct uit eigen voorraad kunnen leveren.

Bundaberg Brewed Drinks

Bundaberg Brewed Drinks maakt ambachtelijk gebrouwen non-alcoholische dranken. Dit Australische familiebedrijf uit 1960 richt zich op het brouwen van kwalitatieve smaakvolle dranken met de beste lokale ingrediënten. In eerste instantie richtte het zich nog op traditionele frisdranken, maar al snel bleek hun gemberbier een groot succes te zijn.

Het beroemde Bundaberg gemberbier is daarom het beste voorbeeld van deze missie. Dit gemberbier wordt gebrouwen met echte gemberwortel en andere natuurlijke ingrediënten. Het brouwproces neemt enkele dagen in beslag om de rijke, diepe smaak te ontwikkelen.

Internationale expansie

Na verloop van tijd heeft Bundaberg het assortiment uitgebreid en maakt het naast gemberbier bijvoorbeeld ook root beer en limonade. Hierbij past deze Australische brouwer ook alleen natuurlijke ingrediënten toe om de hoogste kwaliteit na te streven. Zo heeft deze Australische brouwer veel mensen over de hele wereld voor zich weten te winnen.

Bundaberg Brewed Drinks neemt ook hun verantwoordelijkheid en heeft een actieve rol buiten het brouwproces. Het ondersteunt gemeenschappen met milieubescherming, het draagt bij aan duurzaamheid en beschermt het ambachtelijke karakter van het brouwproces. Hun missie gaat zo verder dan alleen het maken van drankjes. Daarom is deze brouwer een echt uniek bedrijf in de drankenindustrie met toewijding aan kwaliteit en authenticiteit.

Bundaberg varianten

Bundaberg Brewed Drinks biedt diverse ambachtelijke varianten in hun kenmerkende flessen van 37,5cl. Hun veelzijdige collectie omvat onder andere hun Ginger Beer, het iconische, rijk gekruide gemberbier dat wereldwijd geliefd is. Diet Ginger Beer is de caloriearme variant van hun klassieke gemberbier met behoud van de kruidige smaak.

Blood Orange is een levendige en zoete citrusdrank en Pink Grapefruit biedt een unieke en verfrissende mix met de zoete en licht bittere smaken van roze grapefruit. Traditional Brewed Limonade is een klassiek gebrouwen limonade met de perfecte balans tussen zoet en zuur.

Elk van deze smaken weerspiegelt de toewijding van Bundaberg aan kwaliteit en het gebruik van echte ingrediënten, waardoor ze een populaire keuze zijn voor liefhebbers van ambachtelijke frisdranken wereldwijd.

Bundaberg voordelig inkopen

Voeg Bundaberg aan uw assortiment als premium product van ambachtelijke frisdranken. Het geeft uw assortiment een flinke boost waardoor u blijft innoveren en uw klanten blijft verrassen.

Bij Frisdrank.com hebben wij een uitgebreid assortiment dranken. In combinatie met onze lage prijzen en ongeëvenaarde service zijn wij de ideale partner rondom frisdranken en andere dranken. Laat uw klanten genieten van de authentieke, natuurlijke smaken van Bundaberg en geef uw assortiment een boost met Frisdrank.com.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01