Segafredo

Segafredo

Segafredo Casa

Segafredo Casa

Segafredo Intermezzo

Segafredo Intermezzo

Segafredo Selezione Crema

Segafredo Selezione Crema

SEGAFREDO

Wie denkt aan heerlijke Italiaanse koffie, denkt direct aan Segafredo. Met dit Italiaanse koffiemerk weet u zeker dat u kunt genieten van originele, authentieke Italiaanse koffie. Als geen ander is Segafredo in staat om een sublieme smaakervaring te creëren die een stralende glimlach ontlokt.

Het geheim van de perfecte koffie ligt in het complexe samenspel van melangeren en branden van koffie. Door het selecteren van de beste koffiesoorten en het branden van de koffie aan de Venetiaanse kunst, wordt perfectie nagestreefd. In combinatie met een liefdevolle bereiding, wordt de ongeëvenaarde Italiaanse espresso gemaakt.
Frisdrank.com is niet alleen leidend op het gebied van frisdranken maar ook op het gebied van andere dranken zoals koffie. Door de slimme manier van werken is

Frisdrank.com in staat om de beste koffie - zoals die van Segafredo - voor zeer lage prijzen aan te bieden. De koffie wordt razendsnel uit voorraad geleverd zodat u altijd blind op ons kunt vertrouwen.

Italiaanse koffie voor de horeca en thuis

Segafredo biedt exclusieve koffieblends aan die speciaal zijn gemaakt voor de horeca. Door de zorgvuldige samenstelling komen de intrinsieke eigenschappen van de speciaal geselecteerde koffiebonen volledig tot leven. Alleen de beste Arabica- en Robusta-bonen worden geselecteerd om de authentieke Italiaanse espresso die kenmerkende body en smaak te geven.

Daarnaast kunt u ook thuis genieten van de Italiaanse espresso van Segafredo. De passie en ervaring van Zanetti komen volledig naar boven in Segafredo koffie. Niet voor niets is het de meest gedronken koffie ter wereld.

Marktleider Segafredo Zanetti

Segafredo Zanetti is de grootste producent van espresso ter wereld. Elke dag worden meer dan 60 miljoen kopjes Segafredo espresso gedronken. Oprichter Massimo Zanetti richtte zich in eerste instantie op Italië, maar al snel bleek deze koffie gewild in de hele wereld. Niet alleen in de horeca, maar ook op de consumentenmarkt.

Koffie varianten van Segafredo

Het assortiment Italiaanse koffie varianten van Segafredo is enorm. Segafredo Intermezzo bijvoorbeeld, is een blend van Arabica en Robusta bonen met een medium body en een lage zuurgraad. Deze koffie biedt een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, karamel en sinaasappel. Daarnaast kenmerkt de afdronk zich door een smaak van cacao en een vleugje drop.

Segafredo Selezione Crema kenmerkt zich ook door een medium body en een lage rinsheid. Deze Italiaanse koffie biedt een diversiteit aan aroma’s waaronder vanille, noten, mokka en zoete vruchten. In combinatie met de smaakaccenten van een vleugje drop en donkere cacao, is deze koffie een van de hardlopers.

Een andere variant is Segafredo Casa die speciaal voor de consumentenmarkt is ontwikkeld.

Segafredo met voordeel inkopen

Frisdrank.com kijkt op verfrissende wijze naar de drankenmarkt, niet alleen frisdranken maar ook bijvoorbeeld koffie. Door onze vernieuwende manier van werken zijn wij in staat om snel nieuwe merken te introduceren. Dat doen wij bovendien tegen zeer lage prijzen.

Daarnaast leveren wij uit onze eigen voorraad. In combinatie met ons slimme logistieke systeem, zijn wij in staat om zeer snel en flexibel te leveren. Wij passen ons graag aan op uw manier van werken zodat u altijd blind kunt vertrouwen op ons.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01