Fuze Tea

Fuze tea

FUZE TEA MET EEN UNIEKE THEESMAAK

Fuze Tea is een populair ijsthee merk en onderdeel van Coca Cola. Deze ice tea biedt een unieke combinatie van verschillende natuurlijke ingrediënten waaronder thee, fruitsap en kruidenextracten.

De kwaliteitsthee van Fuze Tea komt slechts van enkele speciaal geselecteerde plantages die gecertificeerd zijn omdat ze een aanzienlijke bijdrage leveren aan de lokale economie en de natuurlijke omgeving niet belasten. Frisdrank.com heeft daarom ook bewust gekozen voor dit ijstheemerk.

Niet in de laatste plaats omdat steeds meer consumenten vragen om deze ijsthee. Zeker als het gaat om de bewuste consument. U kunt deze lekkere ijs thee via Frisdrank.com voordelig en razendsnel inkopen.

Caloriearme Fuze Tea

Fuze Tea is caloriearm omdat het wordt gezoet met een combinatie van bietsuiker en Stevia. Daarom is Fuze Tea vooral ook een gezonde keuze. Ice tea wordt vaak gekozen als alternatief voor frisdrank.

Fuze Tea bewijst dat iets natuurlijks en gezonds ook heerlijk kan smaken. De thee die Fuze Tea gebruikt is afkomstig van Rainforest Alliance Certified-theeproducenten. Dit keurmerk staat voor natuurbehoud en goede arbeidsomstandigheden.

Hierdoor worden mensen, dieren en ecosystemen beschermd. Daarnaast worden ook de plastic verpakkingen uitsluitend van 100% gerecycled plastic gemaakt. Op deze manier wordt ook ons milieu zo min mogelijk aangetast. Een goede keuze voor iedereen dus.

VERSCHILLENDE smaken

Fuze Tea is verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaakvarianten. De smaken zijn onder te verdelen in 2 theesoorten: zwarte thee en groene thee. Rondom zwarte thee biedt Fuze Tea onder andere de populaire smaken Black Tea Peach Hibiscus, Black Tea Peach, Black Tea Lemon Lemongrass en Black Tea Sparkling.

Stuk voor stuk heerlijke smaken met een intense theesmaak. Daarnaast zijn er de groene theesmaken Green Tea, Green Tea Mango Chamomile, Green Tea Lime Mint en Green Tea Blueberry Jasmine. Deze ijsthee varianten zijn weer een stuk milder van smaak.

Maar elk zijn het verrassende ijstheesmaken die zorgen voor een verfrissend moment.

Fuze Tea inkopen

Voor uw klanten die begaan zijn met milieu en gezondheid mag Fuze Tea niet in het assortiment ontbreken. Daarom doet u er slim aan om Fuze Tea toe te voegen aan uw assortiment mocht u het nog niet verkopen.

Voor consumenten die bewust kiezen is Fuze Tea een uitstekende keuze. Met het aanbieden van Fuze Tea toont u ook aan uw klanten aan dat u inspringt op nieuwe trends en de vraag van de markt begrijpt. Op deze manier verbreedt u uw assortiment ook met iets bijzonders.

Voordelig en snel

Door de inkoopkracht van Frisdrank.com kunnen wij deze ice tea slim voordelig inkopen. Daar heeft u profijt van aangezien wij dit voordeel aan u doorgeven. Op deze manier kunt u Fuze Tea goedkoop aanbieden aan uw klanten.

Zo biedt u iets nieuws aan voor een voordelige prijs en een uitstekende marge. Wat wilt u nog meer? Wij denken graag met u mee over trends en ontwikkelingen. Over hoe u uw klant nog beter van dienst kan zijn.

Door ons Europese netwerk en intensieve contacten met de meest belangrijke spelers zijn wij goed geïnformeerd over trends en ontwikkelingen. Wij delen onze kennis altijd graag met u. Frisdrank.com is daarom uw nummer 1 partner op het gebied van frisdranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01