Thom's T

Twix

TWIX

Voor de meeste echte chocoladereep liefhebbers is Twix een waar genot. Dat komt natuurlijk door de fantastische
smaak van de krokante biscuits, de dikke laag karamel en het smaakvolle chocolade omhulsel. Een andere factor die de populariteit sterk beïnvloedt zijn de twee unieke repen die met elkaar zijn verpakt. Dit is daarom de ideale snoepreep om te delen met anderen.

Frisdrank.com is een voorname leverancier van dranken in de Benelux en de rest van Europa. Naast frisdranken,
vruchtensappen en water, kunt u sinds kort ook bij ons terecht voor snacks zoals chips en snoep. Zo kunt u ook alle candy bars van Mars company zoals Twix, Mars, Snickers, Bounty, Milky Way, M&M’s en Maltesers bij ons verkrijgen. Wij bieden een interessant assortiment met A-merken en opkomende merken zodat u uw klanten telkens weer verrast.

Bij Frisdrank.com kunt u Twix kopen voor een voordelige prijs. Dit komt door onze schaalvoordelen en het feit dat wij onze producten op de meest goedkope plaatsen in Europa betrekken. Op deze manier heeft u een verrassend
assortiment met bovengemiddelde marges zodat u steeds maar weer aantrekkelijke Twix aanbiedingen kunt doen. Niet voor niets weten steeds meer klanten ons te vinden.

Dubbele Twix-repen

Een reep bestaat uit twee krokante, langwerpige koekjes die met een dikke laag karamel zijn bedekt en vervolgens worden de koekjes omhuld met een heerlijke laag melkchocolade. De van origine Britse chocoladereep Twix was voorheen alom bekend als Raider.

De Raider was echter al op de Amerikaanse markt geïntroduceerd onder de naam Twix wat een samenvoeging is van de woorden van ‘twin’ en ‘biscuits’ (ofwel tweelingkoekjes). In de jaren negentig is afscheid genomen van het merk Raider en ging het over de hele wereld verder als Twix.

Praktische Twix pack

De originele Twix pack is uniek door de verpakking van twee langwerpige chocoladerepen. Dat maakt het zeer handig om te delen wat ook een groot deel van het succes verklaart. De gouden verpakking met rode letters is ook iconisch te noemen want iedereen herkent de verpakking al van verre.

Andere candy bars

Mars Company – het moederbedrijf van Twix – heeft meerdere klassiekers als het gaat om gevulde chocoladerepen. Naast de zogenaamde tweelingkoekjes zijn er ook chocolade snoeprepen van onder andere Mars, Snickers, Bounty, Milky Way, Maltesers en M&M’s. Er is daarom keuze genoeg voor elk zodat iedereen wel zijn eigen favoriet kan uitkiezen.

Sinds kort is er ook Twix Drink, een verrassende chocolate drink die de smaak van de originele snoepreep op voortreffelijke wijze evenaart.

Twix voordelig inkopen

Frisdrank.com is een internationale distributeur van onder andere frisdranken, water, koffie, vruchtensappen en energiedrankjes. Door het toevoegen van snacks zoals chips en snoep, waaronder de chocoladerepen van Twix, kunnen wij u veel beter van dienst zijn rondom het leveren van alles rondom dranken en snacks.

Wij kijken als relatief nieuwe partij met een verfrissende blik naar de markt en daarom denken wij graag buiten de kaders. Hierdoor komen wij tot interessante oplossingen die voorheen niet mogelijk bleken. Door het betrekken van producten op de meest goedkope plekken kunnen wij u zeer interessante marges aanbieden. Zo heeft u genoeg ruimte voor spraakmakende Twix aanbiedingen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01