Categorie hero

Prime

PRIME DRINK

De populariteit van energy drinks blijft maar stijgen, waardoor er telkens nieuwe merken worden geïntroduceerd. Slechts weinig merken doen dit zo succesvol als PRIME Drink dat in zeer korte tijd een gigantische fanbase heeft opgebouwd. Dat kan niet los worden gezien van het feit dat twee internetpersoonlijkheden achter dit merk zitten die hun publiek in één klap hebben kunnen overtuigen. PRIME Drink mag daarom niet ontbreken in uw assortiment.

PRIME Drink onderscheidt zich door een unieke combinatie van verfrissende smaken en de functionele voordelen van een energy drink zoals een suikervrije drank met toegevoegde vitamines, antioxidanten en elektrolyten. Het energiedrankje geeft de verkwikkende energie die nodig is voor elk avontuur.

Bij Frisdrank.com begrijpen wij de vraag naar innovatie en streven we altijd naar het bieden van unieke opties voor uw assortiment. Met PRIME Drink brengen we niet alleen een van de meest begeerde smaken naar uw schappen, maar bieden we ook een assortiment dat inspeelt op de groeiende vraag naar energiedranken.

PRIME HYDRATION

PRIME Drink is meer dan een drankje: het is het levende bewijs van de kracht van samenwerking, passie en streven naar excellentie. De voormalige rivalen KSI en Logan Paul sloegen de handen ineen en zijn nu zakenpartners door een nieuw energiedrankje neer te zetten dat een geweldige smaak formidabel combineert met functionaliteit.

Het is een jong merk dat in 2022 werd gelanceerd, maar razendsnel is uitgegroeid tot het symbool van verfrissende innovatie. Door volledige toewijding en voortdurende verbetering is een energiedrank ontwikkeld dat volledig aansluit bij de wensen van de doelgroep. Zo prikkelen de smaken van PRIME Drink niet alleen je smaakpapillen, maar is de energy drink primair ontworpen om jouw dorst te lessen en je opnieuw energie te geven

KSI EN LOGAL PAUL

Deze authentieke energy drink staat voor vastberadenheid en hard werken. Het staat ook voor het nederige underdog-merk dat de grootste energy drink merken ter wereld verslaat. De oprichters, KSI en Logan Paul, zijn een bron van inspiratie en tonen aan wat er mogelijk is als krachten zich bundelen om de gevestigde orde te verslaan. PRIME Drink is daarom niet zomaar een drankje; het is een statement dat alles mogelijk is.

Diverse smaken energy drinks

Prime Hydration heeft een uitgebreid palet verfrissende, smaakvolle energy drinks. Prime Hydration Blue Raspberry biedt bijvoorbeeld de verkwikkende smaaksensatie van de zoete en pittige smaak van de blauwe framboos. Wanneer je behoefte hebt aan een vleugje nostalgie, dan geeft Prime Hydration Ice Pop een smaakexplosie die doet denken aan de zoete verrukking van een waterijsje op een warme zomerdag, terwijl Prime Hydration Lemon Lime aan elke slok een citrusachtige frisheid toevoegt.

Prime Hydration Meta Moon geeft een unieke en intrigerende draai met zijn mysterieuze melange op basis van kokoswater. Prime Hydration Strawberry Watermelon daarentegen geeft de perfecte combinatie van zoet en sappig, of laat je meeslepen met de exotische vibes van Prime Hydration Tropical Punch.

Elke variant belooft niet alleen de dorst te lessen, maar staat ook garant voor een smaakexplosie om je zintuigen te prikkelen en je hydratatie-ervaring te optimaliseren. En alles uiteraard suikervrij!

Prime Drink voordelig inkopen

Frisdrank.com staat garant voor de bouw van een uniek assortiment dat opvalt. Met PRIME Drink als levendig voorbeeld hiervan bieden we niet alleen verfrissende energie drinks, maar ook een kans om uw klanten te verrassen met ongeëvenaarde smaken. Onze focus op diversiteit en innovatie stelt u in staat om een drankenassortiment te presenteren dat voorop loopt in de markt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01