Maresca

Maresca

Maresca

Maresca is heerlijk bruisend bronwater uit ons eigen Noord-Brabant. Aangezien steeds meer mensen overstappen van kraanwater op bronwater is dit Nederlandse water een uitstekende keuze. Elk bronwater heeft zijn eigen smaak door de aanwezige mineralen. Door de toevoeging van koolzuurgas is Maresca ook nog eens sprankelend en daarmee een uitstekende keuze.

Frisdrank.com heeft Maresca ook toegevoegd aan het assortiment om dit snelgroeiende merk ook aan u te leveren. Op deze manier kunt u uw klanten iets bijzonders van eigen bodem aanbieden.

Wij leveren razendsnel uit voorraad zodat u de volgende dag al kunt beschikken over uw bestelling. Bovendien is onze klantenservice er op gericht om u volledig te ondersteunen en dat merkt u direct.

Bronwater uit Nederland

Bronwater wordt gewonnen uit natuurlijke of onderaardse bronnen. Meestal wordt bronwater niet behandeld voordat het wordt gebotteld, maar bronwater mag wel worden gezuiverd met behulp van ozon. Bronwater moet daarbij wel voldoen aan de drinkwaternorm.

Voorheen kwam bijna al het bronwater uit Duitsland of de Belgische Ardennen. Dat is nu anders aangezien er steeds meer natuurlijke waterbronnen worden gevonden in Nederland. Daarom zijn er diverse nieuwe merken bronwater uit ons eigen land.

Het natuurlijk koolzuurhoudend bronwater dat wordt gewonnen uit de Maresca-bron in Maarheeze wordt eerst ontijzerd voordat het wordt gebotteld. Daarom bent u er zeker van dat dit water puur natuur is zonder schadelijke stoffen.

Koolzuurhoudend bronwater

Door het toevoegen van koolzuurgas komt het water tot leven. Het geeft een heerlijk verfrissend effect, zeker op een warme dag. Maresca koolzuurhoudend water wordt aangeboden in praktische blikjes van 33 cl zodat deze ook op stap meegenomen kunnen worden. Op deze manier is deze dorstlesser een uitstekend reisgezelschap.

Maresca water goedkoop inkopen

Frisdrank.com is uw leverancier als het gaat om frisdrank en water. Wij bieden verschillende merken water aan, zowel gevestigde A-merken als opkomende watermerken. Op deze manier heeft u ruime keuze en kunt u uw klanten een breed assortiment aanbieden, Zo kunt u veel interessanter worden voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Door ons internationale inkoopnetwerk in combinatie met onze schaalvoordelen zijn wij in staat om water zo goedkoop mogelijk aan u aan te bieden. Onze voordelen geven wij aan u door zodat u zo voordelig mogelijk inkoopt en een aantrekkelijke marge overhoudt op Maresca water.

Meedenkende partij

Onze klantenservice maakt bovendien het onmogelijke mogelijk. Door onze proactiviteit en doorzettingsvermogen zetten wij net dat stapje extra om u op uw wenken te bedienen. Zo merkt u dat u blindelings op onze service kunt vertrouwen waarbij wij ons volledig aan u aanpassen.

Ook denkt Frisdrank.com graag met u mee. Door onze ervaring en uitgebreide netwerk zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en onze kennis delen wij graag met u zodat u direct kunt inspringen op nieuwe trends. Op deze manier bent u uw concurrentie altijd een stapje voor.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01