Mogu Mogu

Mogu mogu

MOGU MOGU ZOMERSE VRUCHTEN DRANK

MoGu MoGu is een bekende fabrikant van diverse vruchtensappen als gezond en vooral ook smaakvol alternatief voor frisdranken. De slogan “keep it sweet under the summer heat” doet vermoeden dat het over een mierzoet drankje gaat vol suikers maar niets in minder waar.

Het drankje is laag in calorieën en cholesterol en biedt je een verfrissend moment op een zomerse dag. Frisdrank.com heeft verschillende smaken MoGu MoGu op voorraad en kan razendsnel leveren.

Op Frisdrank.com kunt u bouwen met verrassende merken (fris)dranken tegen voordelige tarieven.

MoGu MoGu vruchtendrank

MoGu MoGu is een kruising tussen een frisdrank en vruchtensap. Dit tropische drankje bevat namelijk ook stukjes fruit en vruchtvlees wat lekker is om op te kauwen. MoGu MoGu komt uit Thailand en wordt ook in Nederland steeds meer gedronken. Veel mensen vragen er al om om het zomerse product te nuttigen.

Het is een drankje dat direct bij de eerste slok een glimlach tevoorschijn tovert. U waant zich direct op een schitterend tropisch eiland. Daarom is Frisdrank.com ook op deze trend ingesprongen om bijzondere dranken aan te bieden.

Smaken MoGu MoGu

Het exotische drankje Mogu Mogu is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals zwarte bes, aardbei, framboos, druif, mango, ananas, lychee, kokos en meloen. Mogu Mogu is heerlijk wanneer u het gekoeld drinkt eventueel met een blokje ijs.

Het drankje is verkrijgbaar in handige compacte flesjes waardoor u het eenvoudig overal mee naartoe neemt. Door de stukjes fruit is het zowel een snack als een drankje, ideaal dus ook voor een lekker tussendoortje.

MoGu MoGu heeft een hoog vezelgehalte, is laag in cholesterol en heeft geen vetten. Daarnaast is het Thaise drankje ook niet hoogcalorisch waardoor het een uitstekend alternatief is voor suikerhoudende frisdranken.

Voordelig MoGu MoGu inkopen

Door het slimme inkoopsysteem van Frisdrank.com zijn wij is staat om MoGu MoGo voordelig in te kopen. Wij kopen immers grootschalig in en maken gebruik van onze Europese afzetmarkt. Hier heeft u uiteindelijk profijt van.

U bent in staat om MoGu MoGu voordelig in te kopen. Op deze manier kunt u iets bijzonders aan uw klanten aanbieden en dat voor zeer voordelige prijzen. Zo bent u er zeker van dat u zowel bestaande als nieuwe klanten naar uw locatie trekt. Dit komt uiteindelijk uw winstgevendheid ten goede!

Meedenken over kansen

MoGu MoGu is een voorbeeld van een buitengewone kans in de frisdrankenmarkt. En Frisdrank.com is daar als één van de eersten bij. Deze tropische vruchtendrank past uitstekend bij de trend dat consumenten steeds gezonder en bewuster leven.

Daarom letten zij steeds meer op suikers en calorieën. Hierbij dient uiteraard wel de smaak centraal blijven staan. En over de smaak hoeft u zich bij MoGu MoGu geen zorgen te maken. Daarnaast zoeken consumenten naar iets bijzonders.

Consumenten willen steeds minder onderdeel uitmaken van de massa en zich onderscheiden met hun individuele keuzes. Daar past MoGu MoGu uitstekend bij.

Frisdrank.com is zeer goed geïnformeerd over de trends en ontwikkelingen in de markt. Daarom kunnen wij u uitstekend adviseren hierover. Wanneer er zich bijzondere kansen voordoen dan houdt Frisdrank.com u graag op de hoogte.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01