Spa

spa

SPA HEERLIJK MINERAALWATER UIT DE ARDENNEN

Spa is een klassieker op het gebied van mineraalwater. Spa drinken is immers gemeengoed geworden. Dit komt door het pure karakter van dit mineraalwater uit de Ardennen. Het water heeft een lage waarde in mineralen waardoor de unieke smaak volledig tot zijn recht komt.

Frisdrank.com heeft een brede variatie van Spa water producten op voorraad. Wij maken gebruik van een bijzonder inkoopsysteem. Hierdoor zijn wij in staat om Spa voor zeer voordelige prijzen aan te bieden aan u.

Op deze manier weet u zeker dat u voldoende marge heeft. U heeft er verder geen omkijken meer naar door onze snelle levertijden en uitmuntende klantenservice.

Kurend water van Spa

Het mineraalwater van Spa is officieel erkend als natuurlijk mineraalwater. Dit betekent dat dit mineraalwater direct uit de natuur afkomstig is en wordt gewonnen uit beschermde ondergrondse bronnen van de Hoge Venen in België.

Het water mag niet worden behandeld of gefilterd wat ook niet nodig is omdat het water al van nature 100% zuiver is. Spa wordt niet voor niets al sinds de 16e eeuw gebotteld.

Je kunt Spa drinken, maar dat niet alleen. Ook wordt de waterbron voor de diverse kuuroorden in de Belgische stad Spa gebruikt. Spa betekent niet voor niets kuuroord in het Engels.

VERSCHILLENDE VARIANTEN

Spa is allang niet meer alleen dat ene blauwe flesje water. Het aantal producten is flink uitgebreid. Naast natuurlijke mineraalwaters is er ook Spa waters met smaak en fruitlimonades. De natuurlijke mineraalwaters bestaan uit zuiver mineraalwater (blauw), intens bruisend water (rood) en licht sprankelend water (rood-groen).

Spa waters met smaak, Spa Touch, bevatten een vleugje fruitsmaak, zowel bruisend als niet-bruisend. Deze waters bevatten natuurlijke aroma’s en sappen zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen. De fruitlimonades tenslotte bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn laag in calorieën. Het Belgische watermerk maakt geen gebruik van kunstmatige zoetstoffen.

Om de fruitlimonades een zoete smaak te geven wordt het suiker van suikerbiet toegepast en een extract van het stevia kruid. Zo kunt u altijd puur genieten van dit water.

Duurzaamheid

Spa is enorm begaan met de natuur en dat blijkt uit alles. Het water wordt gebotteld in de eigen bottelarij waar ook de PET-flesjes worden geproduceerd en gereinigd. De PET-flesjes worden vanuit gerecyclede korrels geblazen.

Hierdoor zijn de flesjes ook 100% recyclebaar. De flesjes worden uiteraard grondig gereinigd voor gebruik om het water puur natuur te houden. Een petflesje Spa weegt tegenwoordig overigens nog geen 29 gram. Dat is maar liefst 44% minder dan het gewicht van de verpakking 50 jaar geleden.

Er blijkt maar weer dat er steeds wordt gezocht naar nieuwe manieren om de natuur nog minder te belasten.

Nieuwe ontwikkelingen

Doordat Frisdrank.com intense contacten onderhoudt met de belangrijkste internationale partijen op het gebied van water en andere dranken zijn wij als geen ander op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Of het nu gaat om opkomende merken, nieuwe varianten of innovatieve smaken. Wij weten wat de consumententrends zijn en doorzien direct welke ontwikkelingen nieuwe kansen voortbrengen. Deze kennis delen wij graag met u.

Frisdrank.com helpt u graag om te excelleren om zo nog meer te groeien. Niet voor niets kopen al vele groothandels en distributeurs Spa water en andere dranken in via Frisdrank.com.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01