Oasis

oasis drink

OASIS DRINK VRUCHTENFRISDRANK

Oasis Drink is een heerlijke, niet-bruisende vruchtenfrisdrank op basis van bronwater en vruchtensap. Het bevat geen conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen of -smaakstoffen, waardoor het een lekkere natuurlijke smaak heeft. Een vruchtendrank die gretig aftrek vindt bij jong en jonger dus.

Het succes van deze vruchtendrank wordt voor een groot deel verklaard doordat het niet-koolzuurhoudend is. Daarom vinden met name jongere kinderen het lekker. Daarnaast is de smaak zeer natuurlijk en verfrissend waardoor het voor een ware smaakexplosie zorgt.

Frisdrank.com is toonaangevend op het gebied de distributie van frisdranken en vruchtendranken. Daarom bieden wij deze drank ook aan zodat u deze bijzondere vruchtendrank kunt aanbieden aan uw klanten. U kunt er bovendien op vertrouwen dat wij altijd lage prijzen hanteren door onze slimme manier van distributie.

Wij leveren altijd snel uit voorraad zodat u nooit zonder Oasis Drink vruchtendrank komt te zitten. Wij passen onze logistiek volledig aan op uw werkwijze. Onze uitdaging is immers om het onmogelijke mogelijk te maken zodat u alle kansen kunt grijpen die er zich in de markt voordoen.

Niet-koolzuurhoudende frisdrank

Oasis Drink is een niet-koolzuurhoudende frisdrank die in 1966 in Frankrijk het levenslicht vond (destijds nog onder de naam Pulse). Deze frisdrank is door Volvic ontwikkeld, maar ondertussen is het merk onderdeel van het internationale frisdrankenconcern Orangina Schweppes.

Pittige vruchtensapdrank

Ondanks het relatief korte bestaan van deze vruchtensapdrank met suiker en zoetstoffen, heeft het al flink wat wisselingen van de wacht gekend. Onder de vlag van Orangina Schweppes wordt er veel meer de nadruk gelegd op het verfrissende karakter: water, fruit en plezier!

Alle recepten van Oasis Drink bevatten meer dan 90% fruit en bronwater. Daarom geeft deze fruitdrank u iedere dag pit, of u nu thuis bent of op school zit, een feestje geeft of elke dag wel een opkikker kunt gebruiken. Oasis Drink is daarom een oase voor iedereen.

Oasis DRINK smaken

Oasis Drink vruchtendrank kent vele smaken zoals Oasis Drink Tropical en Oasis Drink Aardbei Framboos. Alle varianten bestaan voor 80% uit bronwater. Daarnaast wordt er ruim 10% vruchtensap op basis van concentraat toegevoegd en de smaak wordt afgemaakt met een beetje suiker.

Voor het zuurtje wordt citroenzuur gebruikt, ascorbinezuur dient als antioxidant, Arabische gom wordt als stabilisator gebruikt en paprika-extract wordt als kleurstof toegevoegd.

Oasis DRINK voordelig inkopen

Frisdrank.com richt zich op de efficiënte distributie van frisdranken en andere dranken zoals vruchtendrank Oasis Drink. Door ons innovatieve internationale netwerk zijn wij in staat om dranken zo goedkoop mogelijk in te kopen waar u uiteindelijk profijt van hebt.

Daarnaast denken wij graag met u mee zodat u nieuwe kansen direct grijpt. Door onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u als geen ander adviseren over nieuwe trends. Op deze manier kun u uw klanten op hun wenken bedienen en blijft u de concurrentie een stapje voor.

Frisdrank.com staat ook bekend om de razendsnelle levering en sublieme klantenservice. Wij gaan maar al te graag uw uitdagingen aan; daarom kunt u rekenen op een positieve en proactieve houding en een groot oplossend vermogen. Zo maken wij het verschil in de frisdrankenmarkt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01