Categorie Zuiveldrank

zuiveldranken

ZUIVELDRANKEN VOOR EEN ECHT LEKKERE SMAAK

Zuiveldrank is de verzamelnaam voor alle drinkbare zuivelproducten. Sec gezien vallen normale merk en karnemelk producten hier ook onder. Maar als er wordt gesproken over zuiveldrank dan wordt er meestal verwezen naar yoghurtdranken, fruitmelk en ontbijtdranken.

Met name yoghurtdranken zijn populair en worden in grote aantallen verkocht. Veel mensen, waaronder ook veel kinderen, drinken zelfs dagelijks zuiveldranken. Deze drank is zeer goed om voldoende kalk binnen te krijgen en daarnaast is het nog lekker ook. 

Onze missie is namelijk dat wij uw centrale aanspreekpunt willen zijn op het gebied van alle dranken. Frisdrank.com kan zuiveldrank snel en voordelig aan u leveren zodat u er totaal geen omkijken naar heeft.

Lang houdbare en verse zuiveldranken

Zuiveldranken kunnen onderverdeeld worden in verse en lang houdbare dranken. Verse zuiveldranken dienen in het koelvak bewaard te worden en zijn over het algemeen slechts enkele weken houdbaar.

Lang houdbare zuiveldranken daarentegen hoeven niet gekoeld bewaard te worden en zijn meestal langer dan een jaar geldig. Zuiveldranken die lang houdbaar zijn worden immers verhit waardoor ze langer houdbaar worden gemaakt. Prima geschikt dus om groter in te kopen en te bewaren.

Populaire zuivel dranken

De meest populaire merken zuiveldrank zijn Chocomel en Fristi. Zowel Chocomel als Fristi zijn overigens onderdeel van FrieslandCampina. Chocomel en Fristi daarentegen maken alleen lang houdbare zuiveldranken en zijn bekend door hun blikjes en pakjes.

Dit zijn uiteraard klassiekers, maar rondom zuiveldranken is de voornaamste trend dat er steeds meer smaken bijkomen. Denk hierbij aan smaken zoals mango passievrucht, aardbei framboos en perzik abrikoos. Vooral de combinaties van fruit zijn mateloos populair.

Ook bij deze producten is de trend waar te nemen dat het steeds gezonder wordt, zoals Chocomel Zero. Veel van deze dranken bevatten namelijk geen vet of toegevoegde suikers. Een ontwikkeling die wij bij Frisdrank.com uiteraard nauwgezet volgen.

SCHERPE aanbiedingen

Aangezien de meeste zuivel dranken lang houdbaar zijn lenen deze zich uitstekend voor aanbiedingen. Bij een goede aanbieding kunt u namelijk meerdere pakken kopen en deze bewaren. Op deze manier hoeft u de komende tijd geen zuivel dranken meer te kopen en kunt u wachten op de volgende aanbieding.

Daar spelen uw klanten ook graag op in. Bij Frisdrank.com kunnen wij groot inkopen door onze brede Europese afzetmarkt. Zo kunnen wij uitstekende inkoopprijzen bedingen waar u uiteindelijk profijt van heeft.

Op deze manier koopt u zuivel dranken voordelig in en kunt u uw voordeel doorgeven aan uw klanten. Het geeft u ook ruimte om een concurrerende aanbieding te doen om klanten naar uw locatie te trekken.

Meer dan zuivel dranken alleen

Frisdrank.com kijkt met frisse blik naar de markt van dranken. Wij conformeren ons niet aan hoe zaken in het verleden altijd zijn gegaan en denken graag buiten de gebaande paden. Van uw zorgen maken wij onze uitdaging.

Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor u. Ook denken wij met u mee over trends en ontwikkelingen. Als geen ander weten wij wat er speelt in de markt. Graag delen wij onze kennis over zuiveldranken met u zodat u uw klanten nog beter kunt bedienen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01