Snoep

SNOEP

In Nederland wordt zeer veel snoep gegeten; een Nederlander eet gemiddeld maar liefst een kilo per maand. Dat verklaart ook waarom er zo veel aanbod van overheerlijk snoepgoed is. Er is immers keuze genoeg voor iedereen.

Bij Frisdrank.com kunt u naast frisdrank en andere dranken ook snoep bestellen. Wij kopen onze dranken en snacks op slimme manier in zodat u via ons altijd goedkoop snoepgoed kunt inkopen.

Bovendien houden wij een ruime voorraad snoepgoed aan in ons magazijn in Nederland zodat wij altijd razendsnel kunnen leveren. Vandaag bestellen betekent nagenoeg altijd morgen leveren. Daar zorgen onze proactieve klantenservice medewerkers wel voor waar u altijd op kunt rekenen.

Niet voor niets weten steeds meer afnemers Frisdrank.com te vinden. Wij staan immers garant voor voordelige prijzen, razendsnelle leveringen en een buitengewone klantenservice.

Overheerlijk snoepgoed 

Snoepgoed, wie houdt er nu niet van? In Nederland wordt heel veel snoep geconsumeerd en dat heeft een logische verklaring. Wij zijn namelijk een van de grootste fabrikanten van snoepgoed in Europa en natuurlijk weten ook buitenlandse snoepmerken ons land goed te vinden.

Een gemiddelde Nederlander eet zo’n 1 kilo snoepgoed per maand. Dat ligt zo’n 25% boven het Europese gemiddelde wat aantoont dat wij Nederlanders echte zoetekauwen zijn. Door onze traditie is drop haast vanzelfsprekend een van het meest gegeten snoep maar ook van ander snoepgoed en chocolade zijn wij een echte fan.

Lekker assortiment 

Lekker suikerwerk komt in vele smaken en bij Frisdrank.com kunt u voor allerlei soorten snoep en chocolade bij ons terecht. Of het nu gaat om Haribo snoep, Maoam snoep, suikervrij snoep of gezond snoep. Maar ook springen wij regelmatig in op verzoeken rondom halal snoep en Amerikaans snoep.

Wij breiden ons assortiment continu uit. Momenteel hebben wij de merken Haribo, Maoam en Mentos in ons assortiment voor lekker snoepgoed. Maar ook de gevulde chocolade bars van Mars, Bounty, Snickers, Twix, M&M’s en Oreo kunnen wij snel en voordelig leveren.

Verantwoord snoepgoed 

Omdat er zo veel suiker wordt gegeten, vooral ook door kinderen, is de roep om verantwoord snoepgoed groot. Daarom wordt er veel suikervrij snoepgoed gemaakt ofwel snoep zonder suiker. Dat is uiteraard een positieve ontwikkeling en daarnaast is er ook veel aandacht voor gezond snoepgoed om de suikerinname drastisch te verminderen.

Wij van Frisdrank.com springen uiteraard ook in op deze ontwikkelingen rondom suikervrij snoepgoed en gezond snoep. Al zeggen wij ook dat er niets mis is met suiker, als je het maar met mate consumeert.

Snoep voordelig inkopen

Frisdrank.com is een toonaangevende distributeur van frisdranken, dranken en snacks. Sinds kort hebben wij ook snoep aan ons assortiment toegevoegd. Zo kunnen wij u alles in een keer leveren rondom dranken en snacks. Door onze uitgebreide internationale contacten zijn wij als een van de eersten op de hoogte van nieuwe snoepgoed trends en wij informeren u hier graag over.

Door onze schaalvoordelen zijn wij in staat om voordelige prijzen te bedingen en daar profiteert u van. Wij geven ons voordeel graag aan u door zodat u er een bovengemiddelde marge aan overhoudt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01