Thom's T

Thom's T

Thoms T Sparkling Tea

Thoms T Sparkling Tea

Thoms T Green Tea

Thoms T Green Tea

THOM’S T VERFRISSENDE IJSTHEE UIT EEN BLIK

THOM’S T is een heerlijk verfrissende ijsthee die laag in suiker en calorieën is. Deze ijsthee is verkrijgbaar in twee klassieke varianten: Sparkling Original en Green Tea (zonder koolzuur).

THOM’S T is anders dan andere merken ijsthee. Het merk richt zich immers echt op de intense smaak van ijsthee. De beste theebladeren worden geselecteerd en zonder poespas omgetoverd tot een echte klassieke dorstlesser.

Frisdrank.com biedt THOM’S T bovendien voor een zeer voordelige prijs aan. Dit kunnen wij doen door onze slimme manier van inkopen. Hier heeft u profijt van.

Bovendien leveren wij snel uit voorraad zodat u nooit zonder komt te zitten.

THOM’S T ijsthee

THOM’S T is een originele en verfrissende ijsthee en uniek door de combinatie van ingrediënten. Het nieuwe ijstheemerk is niet voor niets vernoemd naar de uitvinder van het theezakje.

De klassieke kenmerken van pure thee herkent de drinker direct wanneer hij een slok van deze ijsthee neemt. THOM’S T zet zich af tegen alle commerciële smaakexplosies die worden aangeboden op het gebied van ijsthee. Deze ijsthee is daarom pure ice tea, zoals het hoort.

Het allerlekkerst is THOM’S T wanneer het ijskoud wordt gedronken. Heerlijk in de zomer op een terrasje, maar op elk moment van de dag en elke plek komt THOM’S T uitstekend tot zijn recht.

Trends ijsthee

IJsthee is immens populair in de Benelux. Tegenwoordig zijn er flink wat merken ijsthee op de markt te verkrijgen. Deze merken bieden ook veel verschillende smaakvariaties op basis van thee.

Daarbij kan de smaak van thee nogal eens naar de achtergrond verdwijnen. Maar dat is wel de reden dat deze drankcategorie elk jaar blijft groeien, zowel bij jong als oud.

Het grote voordeel van ijsthee is dat het minder suiker bevat dan traditionele frisdranken. Het is daarom een verantwoorde drank voor de bewuste consument. Mede hierdoor is het ook een echte dorstlesser.

Twee varianten

THOM’S T is in twee varianten te verkrijgen: Sparkling Original en Green Tea (zonder koolzuur). Het assortiment is eigenlijk net zo no-nonsense als de smaak van deze ijsthee. Eenvoud is de kracht van THOM’S T. Een variant met bruisend water en een groene thee variant zonder koolzuur.

THOM’S T richt zich echt op de smaakbeleving van ijsthee. IJsthee drinken zoals het hoort, op haast klassieke wijze. Niet voor niets houdt THOM’S T zich verre van allerlei smaakcombinatie want dat leidt af van waar het bij ijsthee eigenlijk om gaat.

Alleen de beste kwaliteit theebladeren worden geselecteerd voor THOM’S T en die smaak komt volledig tot zijn recht in het blikje ijsthee. No more, no less.

Voordelige THOM’S T

THOM’S T is een uitstekende aanvulling op uw assortiment. Een ware klassieker in dit snel groeiende segment en een merk dat bovendien snel groeit. Daarom is het verstandig om ook deze ijsthee aan te bieden.

Via Frisdrank.com kunnen wij THOM’S T ook met voordeel aanbieden. Op deze manier bent u verzekerd van een uitstekende marge. Naast een verrassing in uw assortiment heeft u vervolgens ook een ijsthee merk met een uitstekende marge.

Door de winstgevendheid bent u in staat om interessante frisdank aanbiedingen te doen met deze klassieke ijsthee.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01