Frisdrank com merk Maaza

Maaza

MAAZA VRUCHTENSAPPEN MET INTENSE SMAAK

Maaza is het Indiase woord voor 'genieten'. Het is daarom niet verrassend dat Maaza 's werelds grootste merk in tropische vruchtendranken is. De fruitsappen zijn gemaakt van natuurlijk fruitpuree en bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Door het hoge sap gehalte heeft Maaza een zeer intense fruitsmaak. Echt genieten dus! Frisdrank.com kiest ook bewust voor dit merk vruchtensap omdat het internationaal gezien de marktleider is. Ook in Nederland is het op steeds meer plekken verkrijgbaar.

Voor de echte liefhebber van fruitsap simpelweg een must. Frisdrank.com biedt Maaza zeer voordelig aan dankzij ons slimme inkoopsysteem. Wij leveren snel uit voorraad zodat u kunt vertrouwen op onze logistiek.

Maaza fruitsap

Maaza is in de jaren zeventig in India gestart met het maken van  mangosap. India is immers het grootste mango producerende land ter wereld. Maaza wordt inmiddels geëxporteerd naar meer dan 40 landen in Europa. Noord- en Centraal Amerika en zelfs Afrika.

Het geheim van Maaza zit hem in de selectie van het beste fruit. Voor het mangosap wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de Alphonso-variëteit wat bekend staat als de Koning onder de Mango’s.

Juist die beste fruitsoorten geven de zo intense fruitsmaak. Door samen te werken met internationale spelers zoals Coca Cola heeft Maaza de internationale expansie weten te bereiken en is het in zo veel landen verkrijgbaar.

VERSCHILLENDE SMAKEN

Maaza is in 10 verschillende smaken verkrijgbaar. Naast de klassieker Maaza Mango is het ook verkrijgbaar met Tropical, Guava, Lychee, Papaya, Fruit Punch, Passievrucht, Banaan, Guanabana en Coconut Water. Maaza staat bekend om de unieke smaak die ongeëvenaard is door enig ander merk.

De dranken zijn net even wat dikker, gladder en intenser qua smaak. De belangrijkste ingrediënten voor Maaza zijn vanzelfsprekend fruitpulp, puur water, vitamine C en zoetstof. Zo zorgt Maaza altijd voor een heerlijke smaaksensatie die volledig in evenwicht is.

Maaza voordeel

Frisdrank.com kiest heel bewust voor Maaza. Allereerst omdat het simpelweg de marktleider is op het gebied van vruchtensappen. Daarnaast zien wij vooral in Nederland dat het merk zeer snel terrein wint.

De Indiase fruitdrank is op steeds meer plekken te verkrijgen en consumenten vragen er zelf om. Daarom mag Maaza ook in uw assortiment niet ontbreken. U zult zien dat u een nieuwe doelgroep aanspreekt en dat u uw bestaande klanten verrast met iets nieuws.

Daarnaast zijn wij ook in staat om Maaza vruchtensappen voordelig in te kopen. Dit komt door onze Europese inkoopkracht en slimme manier van inkopen. Daar heeft u profijt van met een uitstekende marge tot gevolg.

Sparringpartner

Frisdrank.com denkt graag met u mee. Het kan soms uitdagend zijn om te bepalen voor welke merken u kiest. Wij delen onze kennis op het gebied van vruchtensappen en andere dranken zoals Maaza graag met u.

Frisdrank.com heeft intensief contact met de belangrijkste internationale spelers en wij delen onze kennis graag met u. Welke merken passen bij uw organisatie, hoe kunt u nieuwe doelgroepen aantrekken en hoe zorgt u voor de meest winstgevende producten?

Bij Frisdrank.com kijken wij anders naar de markt en wij delen onze visie graag met u zodat u daar ook profijt van heeft.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01