Maaza

Maaza

MAAZA VRUCHTENSAPPEN MET INTENSE SMAAK

Maaza is het Indiase woord voor 'genieten'. Het is daarom niet verrassend dat Maaza 's werelds grootste merk in tropische vruchtendranken is. De fruitsappen zijn gemaakt van natuurlijk fruitpuree en bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Door het hoge sap gehalte heeft Maaza een zeer intense fruitsmaak. Echt genieten dus! Frisdrank.com kiest ook bewust voor dit merk fruitsap omdat het internationaal gezien de marktleider is. Ook in Nederland is het op steeds meer plekken verkrijgbaar.

Voor de echte liefhebber van fruitsap simpelweg een must. Frisdrank.com biedt Maaza zeer voordelig aan dankzij ons slimme inkoopsysteem. Wij leveren snel uit voorraad zodat u kunt vertrouwen op onze logistiek.

Maaza fruitsap

BubbelFrisss is heerlijk fruitig en zit frisdrank boordevol fruit in combinatie met bruisend water. Door dit dubbel denken zoekt men altijd naar de perfecte match tussen water en fruitsap. Er zit veel meer fruit in BubbelFrisss dan in vergelijkende frisdranken.

En de fruitcombinaties maken het helemaal een feest door de intense smaakexplosies. Een verfrissend drankje om te drinken dus. Om de ultieme smaaksensatie te garanderen wordt gebruik gemaakt van een combinatie van suiker en zoetstoffen.

Op deze manier is BubbelFrisss nog laag in calorieën ook waardoor het bovendien een verantwoord drankje is, voor jong en oud.

VERSCHILLENDE SMAKEN

Maaza is in 10 verschillende smaken verkrijgbaar. India het grootste mango producerende land ter wereld. Naast de klassieker Maaza Mango is het ook verkrijgbaar met Guava, Lychee, Papaya, Fruit Punch, Tropical, Passievrucht, Banaan, Guanabana en Coconut Water. Maaza staat bekend om de unieke smaak die ongeëvenaard is door enig ander merk.

De dranken zijn net even wat dikker, gladder en intenser qua smaak. De belangrijkste ingrediënten voor Maaza zijn vanzelfsprekend fruitpulp, puur water, vitamine C en zoetstof. Zo zorgt Maaza altijd voor een heerlijke smaaksensatie die volledig in evenwicht is.

Maaza voordeel

Frisdrank.com kiest heel bewust voor Maaza. Allereerst omdat het simpelweg de marktleider is op het gebied van fruitsappen. Daarnaast zien wij vooral in Nederland dat het merk zeer snel terrein wint.

De Indiase fruitdrank is op steeds meer plekken te verkrijgen en consumenten vragen er zelf om. Daarom mag Maaza ook in uw assortiment niet ontbreken. U zult zien dat u een nieuwe doelgroep aanspreekt en dat u uw bestaande klanten verrast met iets nieuws.

Daarnaast zijn wij ook in staat om Maaza fruitsappen voordelig in te kopen. Dit komt door onze Europese inkoopkracht en slimme manier van inkopen. Daar heeft u profijt van met een uitstekende marge tot gevolg.

Sparringpartner

Frisdrank.com denkt graag met u mee. Het kan soms uitdagend zijn om te bepalen voor welke merken u kiest. Wij delen onze kennis op het gebied van fruitsappen en andere dranken zoals Maaza graag met u.

Frisdrank.com heeft intensief contact met de belangrijkste internationale spelers en wij delen onze kennis graag met u. Welke merken passen bij uw organisatie, hoe kunt u nieuwe doelgroepen aantrekken en hoe zorgt u voor de meest winstgevende producten?

Bij Frisdrank.com kijken wij anders naar de markt en wij delen onze visie graag met u zodat u daar ook profijt van heeft.

Bezoek ons online en offline.

op de hoogte blijven van acties en fris nieuws?
Contact

Bezoekadres:
Frisdrank.com
Industrieweg 156b 
5683 CG  Best

Postadres:
Frisdrank.com
Postbus 635
5600 AP  Eindhoven

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01