coming-soon

Prime

coming-soon-front

prime

DORITOS

Doritos is een wereldwijd geliefde snack met een breed scala aan smaken, van klassieke Nacho Cheese tot avontuurlijke Sweet Chilli Pepper. Doritos biedt niet alleen een smaak voor elke voorkeur, maar zorgt er ook voor dat het consumenten blijft verrassen.

Met Frisdrank.com heeft u uw ideale partner in snacks gevonden. Met ons brede assortiment kunt u uw doelgroep altijd blijven verrassen. Profiteer van lage prijzen, geniet van onze uitmuntende klantenservice en ervaar het gemak van snelle leveringen uit eigen voorraad. Met Frisdrank.com brengt u Doritos efficiënt en voordelig naar uw schappen.

Populaire Tortillachips

De tortillachips van Doritos werden in 1964 in de Verenigde Staten op de markt gebracht. De eerste tortillachips waren eenvoudige met zout bestrooide chips. Maar de populariteit schoot omhoog toen in 1972 de bekende Nacho Cheese smaak werd geïntroduceerd. Hieruit bleek wel dat de markt schreeuwde om nieuwe smaken.

Het idee voor Doritos ontstond in de jaren ’50 toen een van de medewerkers van Frito-Lay, Arch West, tortillachips ontdekte in een klein café nabij San Diego. Hij zag de potentie om deze te transformeren in een commercieel product voor de internationale markt. Sindsdien heeft het bedrijf de wereld van snacks volledig getransformeerd.

Snackervaring Doritos

De missie van Doritos gaat verder dan alleen het aanbieden van smaakvolle snacks. Het merk betrekt consumenten bij een unieke en gewaagde snackervaring. Zo worden interactieve campagnes gecreëerd om mensen aan te moedigen om hun eigen smaken voor te stellen. Doritos is niet bang om de grenzen te verleggen, zowel in smaak als in marketing.Doritos staat ook bekend om zijn inzet voor duurzaamheid. Het Amerikaanse concern onderneemt diverse acties om zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk te verminderen. Denk hierbij aan uiteenlopende projecten om het watergebruik aan banden te leggen en de hoeveelheid afval in grote mate te reduceren. Daarnaast worden er alleen recyclebare verpakkingen toegepast.

Smaken Doritos

Door de jaren heen zijn er verschillende Doritos smaken ontwikkeld zodat er voor iedereen wel een perfecte smaak is. Nacho Cheese is uiteraard de klassieke populaire smaak met een kenmerkende kaassmaak. Daarnaast vindt ook Cool American gretig aftrek, bekend on de kruidige, romige smaak. Sweet Chilli Pepper combineert de zoetheid met een lichte chili kick.

Pure Paprika is een populaire smaak die lijkt om de bekende paprika chips en Naturel is voor degenen die de voorkeur geven aan een eenvoudigere, minder gekruide chip. Roulette heeft een mix van pittige en niet-pittige chips, ideaal voor degenen die van een verrassing houden. En Flamin’ Hot Nacho Cheese is een pittigere versie van de klassieke Nacho Cheese.

Daarnaast zijn er ook Doritos Bits in smaken zoals Honey BBQ en Sweet Paprika. Deze kleinere snacks bieden een alternatief voor de traditionele tortillachips. De diversiteit aan smaken laat zien hoe het merk zich aanpast aan verschillende smaakvoorkeuren, en biedt iets voor vrijwel elke snackliefhebber.

Doritos voordelig inkopen

Maak de keuze voor Doritos en ervaar het verschil met een veelzijdige snack die generaties overbrugt en diversiteit in smaken biedt. Samenwerken met Frisdrank.com betekent profiteren van concurrerende prijzen, onberispelijke klantenservice en snelle, betrouwbare leveringen. Boost uw assortiment en klanttevredenheid naar een hoger niveau en kies voor de kracht van Doritos.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01